Destination Treasure Island bejelentés és demó

  • Írta: Daks
  • 2006. november 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Kalózos kalandjáték készül Robert Louis Stevenson könyve alapján, gyönyörű grafikával és izgalmas, fordulatokban gazdag történettel.
Kalózos kalandjáték készül Robert Louis Stevenson könyve alapján, gyönyörű grafikával és izgalmas, fordulatokban gazdag történettel.

A Destination Treasure Island-ben Jim Hawkins kalózt kell majd alakítanunk, aki Long John kapitány elveszett kincse után nyomoz. Az arannyal megpakolt láda megkaparintásához természetesen rengeteg mindenen kell átvergődnie magát, ki kell csomóznia a titkos helyre vezető szálakat, és nem kevés fejtörőben kell bizonyítania rátermettségét.

Ahogy lenni szokott, nem ő az egyetlen, aki érdeklődik a láda után. Long John korábbi ellenségei is kiszagolják, hogy Emerald Island-en van a kincs, így Jim-nek nem csak az összekuszálódott szálakkal kell elboldogulnia, de összeesküvésben, csatában, korrupcióban és ármányban is lesz része bőven.

A játéknak ma megérkezett 322 megát nyomó, franciául beszélő demó változata, melyet az alsó link segítségével márius magatokévá tudtok tenni. A galériánkban 22 új kép található. Jó szórakozást!

1.
1.
ldavid
Ez marha jól néz ki, holnap le is szedem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...