Így változik a The Sinking City időjárása

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 17.
  • Videó
Link másolása
Nem fogunk örülni, ha ránk esteledik és leszakad az ég a The Sinking City alapjáraton is elég komor világában. A legfrissebb fejlesztői napló a játék fény- és időjárási effektjeit mutatja be.

Új videósorozatot indít a The Sinking Cityt készítő Frogwares stúdió. A Progress Update-széria afféle fejlesztői naplóként mutatja be a játék különböző aspektusait - mindenféle olyan technikai és játékmeneti téma a terítékre kerül majd, amire igazán büszke lehet az ukrán csapat. Az első ilyen előzetes a Lighting + Weather alcímet kapta - lássuk tehát, hogy mit tudhatunk meg ma:

Oakmont baljóslatú városát több különféle megvilágításban is megcsodálhatjuk majd. A játék napszakciklusa folyamatosan változik, a ködös hajnalokhoz, napsütéses nappalokhoz és sötét éjszakákhoz pedig változatos időjárás dukál: az ég néha tiszta lesz, máskor viszont felhők, vagy sűrű tejköd is ellepheti a Süllyedő Várost. A legrosszabb esetben akár egy teljes vihar is elkaphat minket, ez pedig biztos jócskán megdobja majd a játék amúgy is iszonytató hangulatát.

A The Sinking City 2019 május 21-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

8.
8.
Zisten
#7: Ott leginkább az a baj, hogy az EA nem akkor adja ki a játékokat, amikor kész, hanem amikor meg kell jelenni neki.
3.
3.
Tokodboy
A témája engem is érdekel és az atmoszférája is jó. Na de kérem, szart ne adjunk már ki a kezeink közül. Nem is a grafikára értem, mert az olyan amilyen, az atmoszféra rendben van, az akaszt hogy fejlesztői gépen van felvéve és szemmel látható helyenként jó ha megvan a 15 fps. Persze a játékot várom és lehet, hogy szuper lesz, de ne legyenek már trógerek :D
2.
2.
A Pulyka
#1: Azt ugye tudod, hogy csak jovo marciusaban jelenik meg? Addig meg eleg sokmindent csiszolhatnak rajta.

Jobban varom, mint az RDR 2-ot meg a Cyberpunk-ok. Nagyon bejon ez a komor hangulata, es meg open world is. Ha telerakjak erdekes mellek kuldetesekkel es normalis npc-kel, valamint jo sztorival, nem fog erdekelni ha a grafika ilyen is marad, mar szaladok is erte a boltba.
1.
1.
Tokodboy
Ronda és még szaggat is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...