A japánok játék nélkül vettek PlayStation 3-at

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A japán Famitsu magazint is kiadó Enterbrain felmérései szerint a japánok elképesztően kevés játékot vásároltak szombaton újonnan vételezett PS3-muk mellé.
A japán Famitsu magazint is kiadó Enterbrain felmérései szerint a japánok elképesztően kevés játékot vásároltak szombaton újonnan vételezett PS3-muk mellé.

Ugrás a galériához

A kiadó megdöbbentő adatokat közölt: állításuk szerint gépenként átlagosan 0,98 játék kelt el! Ravaszabb olvasóink már rájöhettek megdöbbenésünk tárgyára: ha mindez igaz (márpediglen igaz), akkor előfordulhatott olyan japán vásárló is, aki egyáltalán nem vett játékot gépéhez!

További felmérések szerint keleti barátaink inkább a hatvan gigás merevlemezzel felszerelt gépet preferálták: a szombaton elkelt (összes) 88,400 PS3-ból ugyanis 54,600 a nagyobb tárhellyel volt kapható. Legkeresettebb játéka a hétvégének a Ridge Racer 7 volt (30,300 darab eladott példány), őt pedig a Mobile Suit Gundam: Crossfire (30 ezer darab), illetve a Resistance: Fall of Man (15,700 darab) követte. Ennyit az FPS-ellenes japánokról... :)

6.
6.
Utys
Mondjuk persze hogy a merevlemezes gépet preferálták, ha az eleve nagyon kicsi start készletnek 60% abból állt. Ha csak 20% lett volna akkor a kisebbet preferálják :D. Meg gondolom vannak olyanok akiknek simán nem kellettek a start játékok, hanem várnak másra.
5.
5.
szamocza
Vagy néhányan "csak" bd-playernek vették. Végülis a legolcsóbb megoldás.
4.
4.
Guppi
Lehet hogy csak nézegetik. Olyan szép :-D. Vagy nem maradt pénz játékra. Már eladták az asszonyt,gyereket,nagyapát mit adjanak még el hogy legyen pénzük játékra? :-D
3.
3.
Madd Dogg
a japóknak mind1. ők mindig tudnak majd valamit... a ferde szem csalós szem... :)
2.
2.
twarez
kiváncsi leszek ez meddig birja
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...