Ingyenes előzménydemót kapott a Transference

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 20.
  • Letöltés
Link másolása
A 2018-as E3 egyik legkülönösebb játéka a Ubisoft és a SpectreVision közös projektje, a Transference volt. A játékhoz megjelent egy PlayStation 4-exkluzív demó, amely a sztori előzményeit meséli el.

A Transference E3-as bemutatója után csak vakarni tudtuk a fejünket - a VR-ra kihegyezett thriller teljesen rendhagyó alkotásnak tűnik. Egy sztori-orientált, filmszerű élményről lesz szó, melynek premisszája szerint egy digitális szimuláció rabjaként élhetjük át egy őrült programozó világát - egy olyan világot, ami nem egy, hanem három elme emlékeiből jött létre.

A különös koncepció azonban most egy előzménytörténetet kapott - egy játszható demót, amely évekkel a fő történet eseményei előtt játszódik (à la Captain Spirit). Habár a Transference PC-n és Xbox One-on is tiszteletét teszi majd, a "The Walter Test Case" címmel ellátott bemutató csupán PlayStation 4-en jelent meg, mégpedig PS VR-támogatással.

A Transference egyúttal megjelenési dátumot is kapott: szeptember 18-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Habár nem kötelező, a teljes élmény érdekében VR-készülékekkel is kipróbálhatjátok majd, így használhattok hozzá Oculus Riftet, HTC Vive-ot, illetve PlayStation VR-t is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...