GC 2018: Dying Light - közeledik a battle royale-mód

  • Írta: fojesz
  • 2018. augusztus 20.
  • Korai verzió
Link másolása
Vagy ahogy a fejlesztők hívják, "brutal royale". Tény, a Techland sok ponton csavar egyet a jól ismert koncepción, hogy a Dying Light: Bad Blood kitűnjön a végeláthatatlan battle royale-tengerből.

Míg a Dying Light 2 elkészül, a Techland az önállóan is játszható Dying Light: Bad Blooddal szeretné enyhítené a várakozás fájdalmait, amely lényegében a lengyelek sajátos battle royale-módja lesz.

A Bad Blood több ponton is csavar egyet az ismerős koncepción, hiszen itt tizenketten játszhatnak majd egyszerre mindössze, és miközben a játékosok fegyverek és loot után kajtatnak, oda kell figyelniük egymásra és a zombikra is. A játék szépsége, hogy instant szövetségeket szülhet, hiszen eleinte könnyebb összefogva túlélni, a kimenekítés során azonban csak egy hely lesz azon a bizonyos helikopteren, így minden barátságnak vége szakad egyszer.

A Bad Blood Early Access-kiadása szeptemberben rajtol majd el a Steamen, és bár a végleges változat free-to-play lesz (valamint konzolokra is megjelenik), a korai hozzáférésű változatot 20 dollár fejében kaparinthatjuk meg; a Founder's Pack játékbeli pénzzel és különböző kiegészítőkkel jutalmazza a vásárlókat.

Habár az Early Access-verzió sincs messze, két nap erejéig bárki futhat egy gyors kört a korai verzióval. Az első teszt magyar idő szerint augusztus 25-én, 18 órakor veszi kezdetét és másnap reggel 6 óráig tart, és azon játékosok egy része vehet részt rajta, akik jelentkeztek korábban a tesztelésre. (A meghívókat augusztus 22-én küldik ki.) Ezt követi majd egy újabb nap tesztelés, amin már mindenki részt vehet, aki időben regisztrált.

2.
2.
almaspite
20 $ és később free to play lesz. Ajj gyerekek rosszul csináljátok, mellesleg felesleges rajta lovagolni. Fortnight és pubg-vel meg már nem tudnak versenybe szállni, az összes többi royalal együtt.
1.
1.
KőbányaKispest
Battyle Royal mod, 12 emberrel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...