GC 2018: Traileren a 11-11: Memories Retold

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
A Bandai Namco Entertainment, az Aardman és a DigixArt együttműködésében készülő 11-11: Memories Retold újabb történeti trailert kapott, melyben a világháború borzalmait két személyes történeten keresztül élhetjük át.

Az új előzetes során a játék két főszereplőjét, Kurt és Harry karakterét és történetét ismerhetjük meg. A Sebastian Koch által alakított Kurt egy német katona, egyben apuka, aki a harcok és kétségek közepette eltűnt fiát próbálja megtalálni.

A másik oldalról pedig Harry történetét élhetjük át - akit egyébként Elijah Wood személyesít meg -, egy kanadai fotósét, aki azért tette ki magát a háború viszontagságainak, hogy képein keresztül az utókor számára is megtapasztalhatóvá tegye a harcok igazi borzalmát.

A 11-11: Memories Retold során az első világháborút személyes történeteken keresztül ismerhetjük meg, így a történet-orientált játékban az akció helyett a döntések kerülnek majd a középpontba. Külön érdekesség, hogy Kurt és Harry történetén keresztül mind a két oldalt behatóbban is megismerhetjük.

A 11-11: Memories Retold PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz elérhető november 9-én, két nappal az első világháború lezárásának 100. évfordulója előtt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...