GC 2018: Új traileren a Mount & Blade II: Bannerlord

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
Sokak számára volt izgalmas az idei E3, hiszen többek közt végre bemutatták a Cyberpunk 2077-et, illetve a The Last of Us folytatását is láthattuk, ám a szívünk mélyén mindannyian éreztük, hogy valami azért hiányzott. Valami nagy…

Végre vadonatúj trailer érkezett a Mount & Blade II: Bannerlordhoz! Az új előzetes során a kampánymódba kapunk részletes betekintést, ahol vásárolhatunk, a felszerelésünket kedvünkre módosíthatjuk, városok közt utazhatunk, kocsmázhatunk és persze hatalmas csatákat vívhatunk.

A játék alapjaiban teljesen hű maradt a széria előző részeihez, ám a látvány és lehetőségek tekintetében hatalmasnak tűnik a fejlődés. Talán ez lesz az első Mount & Blade, amire AAA-s játékként tekinthetünk?

Persze a rajongók tudják, hogy a már évek óta készülő játékkal kapcsolatban a megjelenési dátum az egyik legnagyobb kérdés, melyre sajnos ezúttal sem derült fény. Szóval maradt az eddigi infó: a Mount & Blade II: Bannerlord PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on jelenik meg, amint elkészült.

3.
3.
markoci555
az előzőben szinte felesleges volt bemenni 1-2 városba, meg amúgy is kihalt *** volt az egész, most jó volt látni élettel teli volt az egész

a másik az aréna amit remélem kicsit jobbá tesznek, mert nem volt túl valósághű az egész
(a lovagi tornás az jó volt csapatokban meg ilyenek, az egyszemélyes cuccról beszélek)
2.
2.
Matt94
Csak jelenne már meg. Az egyik kedvenc játékom volt még pc-n.
1.
1.
mestermagyar
Áhh, nincs is jobb mint hogy a kedvenc címed folytatásánál nem kell aggódnod olyan hülyeségek miatt minthogy random kiveszik a moddolhatóságot, egy akciójátékot csinálnak belőle, mikrotranzakcióval hányják tele, leegyszerűsítik, avagy teljesen felfordítják a működését, esetleg felvásárolja az EA az egész hóbelebancot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...