GC 2018: 2019 nem lesz az asszaszinok éve

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 22.
  • Gyászhír
A korábbi pletykákat hivatalosan is megerősítette a Ubisoft, 2019-ben nem érkezik teljes értékű Assassin’s Creed-játék. A vállalat szerint komoly minőségbeli javulást hozott, hogy felhagytak az évenkénti új cím kipréselésével.

A GameSpot újságírójának sikerült a Gamescomon elcsípnie a Ubisoft vezetőjét, Yves Guillemot-t egy rövid interjú erejéig: „Az Assassin’st illetően: volt egy játékunk 2018-ban, és van egy idén is, de jövőre nem tervezünk teljes értékű Assassin’s-részt” - mondta Guillemot.

„Mivel a két csapatunk egymástól külön dolgozott, ezért volt most egymás után két új Assassin’s Creed-játék, egy év eltéréssel. A következő évben azonban nem számíthattok hasonlóra. Helyette rengeteg tartalom fog érkezni az Assassin’s Creed: Odyssey-hez. A csapat folyamatosan szeretne új lehetőségeket adni a játékhoz, szóval amikor idén érkezik az Odyssey, akkor azt valójában pár évre kapjátok.”

Az interjú egyik legérdekesebb pontja nyilvánvalóan az, hogy nem érkezik "teljes értékű" Assassin’s Creed-játék, ami felveti a kérdést, hogy érkezőben van-e esetleg egy spin-off, vagy talán a Chronicles-sorozatot élesztik fel újra.

Akárhogy is legyen, az Assassin’s Creed: Odyssey tényleg egy remekbe szabott és hatalmas méreteket öltő alkotásnak tűnik, így az október 5-i rajt után remélhetőleg mindannyian meggyőződhetünk róla, hogy képes lesz kitölteni a 2019-es űrt.

7.
GAMEROD
Ideje lenne már befejezni az egészet. Nevetséges évtizedeken keresztül tolni ugyanazokat a címeket ugyanazon alapra. Ne csak a droidoknak készítsenek már játékot. Annyi új téma, új dolog adná magát a játékvilágban ehhez képest csőlátás szerűen ugyanazokkal kell évekig bohóckodni.
6.
leviske
Ha az Odyssey sok vásárlót megfog, akkor szerintem bőven elég, ha a jövőre "nem teljes értékű" játék formájában DLC-k jönnek.
5.
kastorhun
#3: Ez is csak azért AC mert ott van a címében, pont mint a Far Cry Primal esetén.
4.
kastorhun
#2: Azért multi biztos lesz, viszont lehet hogy fizetős dlc lesz még a zombi mód is, és persze át áll pay to winre.
3.
McDuff
Hát sztem az idei se,mert én eddig az Odyssey videókban egy büdös asszaszint se láttam...
2.
PaprikaJancsi
#1: Ebben az évben már kampányra sem volt idő, jövőre lehet, hogy már multi sem lesz :D
1.
kastorhun
Ennek örülök, bár csak az Activision is belátná azt ami a Ubisoftnak sikerült.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...