Megérkezett Magyarországra a Gears of War

  • Írta: Daks
  • 2006. november 16.
  • Hír
Link másolása
Holnap már a magyar boltokban is kapható lesz a Gears of War. Az Xbox 360 exkluzív játék tűzbe borítja az Xbox Live ranglistákat és az online csatamezőket.
Holnap már a magyar boltokban is kapható lesz a Gears of War. Az Xbox 360 exkluzív játék tűzbe borítja az Xbox Live ranglistákat és az online csatamezőket.


Az idei év legjobban várt, és a játékosok által leginkább követelt játéka, a „Gears of War” november 17-től vásárolható meg Európában. A Microsoft Corp. előrejelzései szerint az Xbox 360 exkluzív „Gears of War” kiemelkedő, több mint egy millió darabos eladásokra számíthat világszinten a karácsonyi szezonban, új rekordot állítva a leggyorsabban fogyó eredeti Xbox 360 játékok kategóriájában. A játékosok holnaptól fedezékről-fedezékre rohanva semmisíthetik meg az ellenfeleiket, vagy online is kipróbálhatják a szezon legforróbb akciójátékát, a több mint 4 millió előfizetővel rendelkező Xbox Live, a világ legnagyobb online játék- és szórakoztatóhálózata segítségével.

A „Gears of War” (fejlesztő: Epic Games; kiadó: Microsoft Game Studios) a 2005-ös Electronic Entertainment Expo-n (E3) debütált nagy sikerrel, és azonnal megragadta a játékiparban dolgozók és a játékosok azóta sem lankadó figyelmét. Az intenzív, műfaj-meghatározó akciójáték az emberiség epikus küzdelmének kellős közepébe taszítja a játékost a rémálomszerű, Sáska Hordaként emlegetett lények serege ellen. A moziszerű élményt nyújtó, torokszorítóan izgalmas játékmenet, drámai történetmesélés, intenzív akció, remek egyjátékos és az Xbox Live-on keresztül játszható többjátékos játékmódok kombinációja kihagyhatatlan játékká teszik a „Gears of War”-t Xbox 360-on. A „Gears of War” a leglenyűgözőbb interaktív következőgenerációs élmények egyike.

„Biztosak vagyunk benne, hogy a „Gears of War” megfelel minden elvárásnak, és várakozásaink szerint minden új Xbox játéknál hamarabb éri el az egymilliós eladott példányszámot” – mondta Chris Lewis, a Szórakoztatás & Eszközök Divízió regionális alelnöke. „Az előttünk álló ünnepi szezon rendkívül fontos időszak az egész iparág számára. Az Xbox 360 összehasonlíthatatlan, kizárólag ezen a konzolon elérhető élményeket nyújt a világ játékosainak. Kiemelt hangsúlyt fektettünk arra, hogy új és izgalmas címekkel jelentkezzünk a piacon, és a „Gears of War” remekül példázza a Microsoft elkötelezettségét az eredeti és magával ragadó, a játékosok széles rétegét megszólító játékok fejlesztése terén”.

A „Gears of War” számos nagynevű díjat nyert, köztük a Játékkritikusok „Legjobb Konzoljáték” és „Legjobb Akciójáték” díjait a 2006-os E3-on. A játék korai kritikái szintén kiemelkedőek: az angol Official Xbox Magazine 9/10 –es, míg a francia Console+ 19/20 –as pontszámmal jutalmazta.

„A „Gears of War” fogadtatása minden képzeletünket felülmúlta” – mondta Cliff Bleszinski, a „Gears of War” vezető tervezője az Epic Games-nél. „A „Gears of War” fejlesztése álommunka volt számunkra, és beleadtunk mindent, amit csak tudtunk. Nagy sikereket várunk a játéktól, és jó látni, hogy a játékosok pont olyan izgatottak vele kapcsoltban, mint mi.”

A „Gears of War” az Epic Games-től és a Microsoft Game Studios-tól harmadik személyű perspektívából irányított taktikai akció / horror játék kizárólag Xbox 360-ra. A játék november 17-től, péntektől vásárolható meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...