GC 2018: Játék készül a The Grand Tour alapján

  • Írta: fojesz
  • 2018. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Azt nem állítanánk, hogy eláraszt bennünket játékokkal az Amazon Game Studios, de azért időről időre bejelent valamit a vállalatóriás fejlesztőcsapata. Most épp a házon belül futó The Grand Tour adaptációját.

Játék készül a The Grand Tourból, a Top Gear néhai műsorvezetőinek új műsorából. Az Amazon ráadásul nem is bízta a véletlenre az adaptációt, a saját fejlesztőcsapata, az Amazon Game Studios készíti el PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A The Grand Tour Game igazi érdekessége, hogy egy epizodikus megjelenésű autóverseny lesz, a friss tartalmak pedig párhuzamosan érkeznek a tévésorozat harmadik évadával. Azt még nem tudni, hogy egy-egy epizód mennyit tesz hozzá a játékhoz, de a bejelentés alapján az lehet a koncepció, hogy Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond után mi is kipróbálhassuk a műsorban felbukkanó járgányokat.

Az adaptációról egyébként kevés konkrétum látott napvilágot, de az biztos, hogy kapunk osztott képernyős multiplayert. Csekkoljátok az első látnivalókat!

2.
2.
crytek
Lost Withint adhatnák ki pcre
1.
1.
crytek
PC-re is kiadhatnák igazán.
Van mobilra a lost Within játékuk is azt is kihozhatnák pc-re. A sok hulladék indie horror között simán megállná a helyét
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...