GC 2018: Időutazós RPG lesz a The Waylanders

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Az iparági veteránokat foglalkoztató Gato Salvaje Studio bejelentette a The Waylanderst, amely egy fantasy RPG lesz a Dragon Age: Origins és a Neverwinter Nights 2 nyomán. A narratíváért Mike Laidlaw felel majd.

A kelta érában és a középkorban játszódó fantasy RPG lesz a The Waylanders, amelyen a Gato Salvaje Studio dolgozik. A narratíva lefektetésében maga a BioWare egykori fenegyereke, Mike Laidlaw is segédkezik kreatív konzultánsként.

Az ígéretek szerint egy izometrikus, csapatalapú RPG-t kapunk gazdag, időutazós narratívával, kiterjedt karakterszerkesztővel, pont úgy, ahogy a Dragon Age: Originsben vagy a Neverwinter Nights 2-ben megszokhattuk. A srácok ezt a két játékot jelölték meg inspirációként. Itt is romantikus kapcsolatot építhetünk ki a társakkal.

A valós idejű harc bármikor megállítható, így kényelmesen kiadhatjuk a taktikai utasításokat, emellett külső nézetre is átkapcsolhatunk, ha csak egyetlen hőst irányítanánk. A The Waylandersben hat fő kaszt és 36 alosztály várja a kalandorokat, így minden játékstílus elképzelhető. Innovatív megoldás - amit az RTS-ektől vettek kölcsön -, hogy csapatunkat többféle támadó alakzatba rendezhetjük.

A megjelenés még várat magára, az anyag 2020 első negyedévében fut be PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...