GC 2018: One Piece: World Seeker - Luffy bilincsben

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 24.
  • Videó
Link másolása
Húszéves a népszerű manga- és anime-sorozat, így a Bandai Namco ezúttal egy nyitott világú One Piece-játékkal kedveskedik a rajongóknak. A Gamescom apropóján számos látnivalóval gazdagodtunk.

A One Piece: World Seeker egy nyitott világú kaland lesz, amelyben Luffy és Straw kalapos legénysége egy rejtélyes szigetre érkezik, az új világban különböző kultúrák élnek egymás mellett változatos környezetben. Hőseink azonban egy sötét titokra lesznek figyelmesek, amely megváltoztathatja a világ sorsát.

Nem mindenki barátságos, lévén egyfajta börtönszigettel lesz dolgunk, ami felett - a felhők között - egy lebegő erőd is található. Az új előzetesben Luffyt bilincsbe verik és egy titokzatos karakter elég cipelik. Az előzetesben feltűnik hősünk több nemezise is, Borsalino (Kizaru) admirális, a vak Issho (Fujitora), valamint a világkormány hírszerzője, Rob Lucci is.

A One Piece: World Seeker még idén befut PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Gameplay:

Screenshotok:

17.
17.
kastorhun
#15: Úgy értettem hogy az izom mennyisége az utolsó ssj formáknál azért túlzó volt.
https://vignette.wikia.nocookie.net/dragonball/images/9/9f/Vegeta_DND.jpg/revision/latest?cb=20080419203305&path-prefix=es
Erről beszéltem, ez azért már túlzás. (tudom hogy ez nem Goku, de azért nála is túlzásba mentek már az izomzattal)
16.
16.
Mr.Dead
#12: Ha az animet követed, egy évig nem találkozol velük kb :"D
15.
15.
Yanez
#14: A DBZ-ben nem volt egyre nagyobb a főszereplő. Max amikor még át tudott változni óriás majommá, de az megintcsak más, és az nem is Songoku volt, hanem a fia, az is csak az elején, ahogyan Vegita is.
14.
14.
kastorhun
#12: 100% hogy lesz egy újabb gear, de picit tartok attól hogy Luffy még nagyobb lesz. Mivel akkor elköveti ugyanazt a hibát mint a Dragon Ball Z, azt hogy a főszereplő egyre nagyobb és nagyobb.
13.
13.
kastorhun
#11: Az ilyeneket több csapat rajzolja, ez leginkább a Naruto Shippudennél volt szembetűnő.
Ahhoz hogy elérjék a manga szintjén talán dupla ennyi idő kellene.
Sokan felhozzák hogy Eiichiro Oda nem tud rajzolni, hát tényleg nem ő a legszebb rajzoló, de piszkosul stílusos! Nem olvad be a tömegbe mint a sok felhypolt borzadály, pl: sword art online.
(SPOILER)
(Úgy imádom ezt a karaktert és a képességét)
A mangában így néz ki:
https://i.pinimg.com/originals/82/7d/8e/827d8eca408983ab6eefb401c37b9f52.jpg

Az animében így:
https://vignette.wikia.nocookie.net/onepiece/images/e/e0/Big_Father.png/revision/latest?cb=20180603031056

A mangában még a szivarjából is száll ki a füst, kár hogy a rajzolók nagy része a különleges epizódokon illetve a mozikon dolgozik.

Még senkinek se teljesült például az álma, pl: Usopp álma ugye bár hogy a tenger bátor harcosa legyen, eddig tényleg azt láttam hogy tökösebb lett és picit belevalóbb.
De az amit Dressrosán műveltek fele felháborító, 1 egész rész arról szól hogy FUT ÉS MENEKÜL! (ezt 100% hogy a stúdió tette bele időhúzásnak).
Attól félek hogy PL Zoronál mintha kezdene kifogyni az ötletekből, hiszen az új képességei se annyira újak.
De a mostani arc után majd meglátjuk mi is vele a helyzet.
Sokan amiatt kritizálják a One Piecet hogy túl hosszú, nos tényleg itt-ott a stúdió túlnyújtja, de a világában még mindig van potenciál, ezt a világ építést pedig tanítani kellene.
A narutonál például az zavart mindig is hogy nem tudtad elhelyezni azt hogy kb hol lehetnek, mi hol van, mekkora is a világ, és itt már az elején is 1-2 szóban emlegették Dragont, és elképesztő élmény volt hogy végre láthattuk.
Egyébként tudtad hogy a Fairy Tail komplett karaktereke és epizódokat lopott a One Piecetől?
12.
12.
Yanez
#11: Zoro meg a többiek már hiányoznak. Nekem nagyon bejön a mostani arc, de százszor jobban várom már a Kaidós részeket!!! Luffynak ebben a formában nulla az esélye ellene, úgyhogy tuti lesz valami, pl 5-ik gear?
11.
11.
Mr.Dead
#9: Az animációja nekem baromira bejön az animének, az egésszel annyi a gond, hogy néha olyan, mintha 6 stúdió csinálná az egészet, nem egy olyan epicusabb helyzet van, ahol tök máshogy néz ki az egész, mint eddig bármikor.
Én azt hallott, hogy a felénél járunk a történeteknek, ami nekem reális, tekintve hogy kb mennyi mindennek kell még történnie+ wano is lesz vagy 200 epizód. (Zororol meg szerintem pont most derül majd ki milyen erős, wanoban, tekintve hogy ott mindenki szamuráj tuti kap valami keményebb harcot)
10.
10.
kastorhun
#9: Hozzá tenném még hogy a mostani Arcnál ugye bár volt egy különleges epizód, nos az valóban úgy nézett ki ahogy az animének ki kellene néznie.
9.
9.
kastorhun
#8: Szerintem sokkal jobb lenne az anime ha nem a Toe Animation csinálná hanem valami féle komolyabb stúdió. A Toe animation leginkább a pénzre megy és IMÁD spórolni, oké a mostani arc szebb mint az előző, de a Pacifista felbukkanása körül volt a legszebb. Pedig a Toe-nak tavaly több mint 2 milliárd bevétele volt merchandise dolgokból. Ez az epizód gyártási forma mellett egyszerűen lehetetlen tartani a minőséget, és régebben 2 és fél fejezetet dolgoztak fel 1 epizódban a mangából,ma pedig csupán 1-et.
A mostani annyira nem lett túlnyújtva, a menekülés talán egy picit, de valahogy meg kellett mutatni Big mom erejét. (nem tudom hogy tudod e, de Eiichiro Oda szerint már készen van a manga 80%-a, nos szerintem azért több van hátra, hiszen Luffy szinten konkrétan egy kevésbé erősebb Yonko szintjét meg se tudja közelíteni) (saját elméletem szerint Big mom a leggyengébb Yonko)
Egyébként én leginkább a Bellamys részeket tartom elnyújtottnak, és Zoro Pica elleni harcát. Úgy értem hogy Zoro ellen konkrétan nem volt semmi esélye, nem lennék meglepődve ha Zoro szinte egy szinten lenne Luffyval.
8.
8.
Mr.Dead
#6: Mikor mondja a csaj dressrosaban hogy mindjárt vége a harcnak, erre van még vagy 40 rész az arcból
Egyébként tényleg jó volt, a dráma talán ott volt a legjobb eddig, de iszonyatosan elvolt húzva minden, még a végső harc is, ami miatt nekem végül nem tetszett.
De ugyanezt tudom mondani a mostanira, ahhoz képest hogy a terv az volt hogy gyorsan ki-be mennek és kész, aztán látjuk hol tartunk.
7.
7.
kastorhun
#5: Azért ilyen formában érthető hogy miért nem egy ütés, hiszen ha a pacifista egy ütés lenne itt is akkor a köz katonák mennyi?
Emiatt is működne jobban (szerintem) az általam felvázolt játékmenet. Hiszen talán a 2. részében megtapasztalhatnánk hogy mennyire is erős. (az ott lévő harc talán az egész anime egyik legjobbja)
6.
6.
kastorhun
#4: Persze, de a közkatonák szinte minden esetben sima lövedékeket használtak.
Azért az Anime mostani arcja eléggé jól sikerült. A Dressrosa arc talán a legjobbak között lehetne, csak annyira de annyira elvolt nyújtva hogy arra szavak nincsenek, 20 részt simán ki lehetne venni belőle. (és akkor még jobb lenne)
Ezzel az is még a gond hogy Luffy ütéseinek nincs súlya, az epikus képességei szinte elvesztették erejüket.
Jobb választás lett volna ez a hülyeség helyett ha mondjuk az Arlong arc végééig dolgozzák fel az alapművet. Lineárisabb formában talán jobban működne a dolog, és eléggé szomorú vagyok hogy nem használták fel az anime zenéit, mivel eléggé erőteljes soundtrackel rendelkezik.
Kedvenc:
https://www.youtube.com/watch?v=xUeaLmNDpG8
5.
5.
Mr.Dead
#4: Az nondjuk fura hogy az animében a pacifista egy ütés volt itt meg :"D
4.
4.
Mr.Dead
#3: Tengerkő lövedék van az animeben is
Egyébként elég monoton (több red hawk volt ebben a 8 percben mint eddig az egész one pieceben összesen:"D ) ebből sem lesz vétel, ami kár, tekintve hogy az anime se halad semerre kb, a manga még belépett a tipikus új arc szindrómába, és kb 5 évig nem lesz semmi esemény.
3.
3.
kastorhun
Nem azért de távolsági fegyverekkel hogyan sebeznek meg egy gumi embert?
2.
2.
kastorhun
Fáj a szívem hogy egy ilyen vacak játékra pazarolják el ezt a remek címet. Ebből az animéből/mangából elképesztően jó játékokat lehetne össze dobni, egy Narutohoz hasonló stílusban talán jobban működne.
Kár, hiszen ennek az animének/mangának van talán műfajában a leges legjobb világa.
1.
1.
Yanez
Monoton, a harc pedig nagyon elavult és unalmas. Kár, mert amúgy első ránézésre érdekesnek tűnt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...