GC 2018: Black Ops 4 Blackout - fő a balansz

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 24.
  • Hír
Link másolása
Az idén ősszel érkező Call of Duty: Black Ops 4 battle royale-módja, a Blackout rengeteg földi-, vízi- és légijárművel paprikázza meg a szokásos formulát. A Treyarch célja azonban ennek ellenére is a tökéletes erőegyensúly létrehozása.

A Blackout játékmód lehet a Call of Duty történelmének egyik legrizikósabb újítása. A PUBG és Fortnite-féle battle royale-formulát ugyanis a szokásos pörgős játékmenettel és egy halom használható járművel teszik majd izgalmasabbá. Igen ám, de mit csináljon az, aki egy mezei puskát szorongatva hirtelen egy hatalmas tankkal találja magát szemben? A Treyarch kommunikációs direktora, John Rafacz szerint nincs okunk az aggodalomra, a fejlesztőcsapat ugyanis mindvégig észben tartja a megfelelő erőegyensúly fontosságát:

"Számos jármű a rendelkezésünkre áll majd, ezek pedig megfelelő egyensúlyban lesznek a gyalogosokkal. Az összes járgány megfelelően van balanszolva. Rengeteg belsős tesztet lejátszottunk az utóbbi néhány hónapban és nagyon meg vagyunk elégedve az új játékmóddal. Nagyon szórakoztató játszani és nem veszett el benne az igazi Black Ops-érzés sem."

A PC Gamer interjúja során szó esett a térképről is, amely a korábbi pályák ikonikus helyszíneit vegyíti majd:

"Hihetetlenül koherens lett a Blackout mód térképe. A Black Ops tízéves hagyatékát láthatjuk itt, mindezt pedig a változatos helyszíneken, fegyvereken, karaktereken és járműveken keresztül. Ha Black Ops-rajongó vagy, akkor imádni fogod" - tette hozzá Rafacz.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

2.
2.
ribizly
Azért ez elég fura. Igyekeznek itt eladni, hogy jön a BR a CoD-ba, de túl nagy a hype. Erősen bukta szagú... Ráadásul megy itt a nagy duma, hogy micsoda térkép van már hozzá. Remek, de a PUBG-hez hamarosan megérkezik a 4. térkép, valamint a BFV is gondolom nem egy map-ot fog ezen mód alá berakni. Így pedig sovány lesz ez.
1.
1.
shatterhand
Varom,de ketseggel. Fogalmam sincs hogy tudna mukodni a BR. Ha jo lesz ezt tolja mindenki. Ha szar akkor sincs gond, max kiurul a lobby es mashova mennek az emberek. Nem ezen mulik a jatek.
A BR modot barki beepitheti a jatekaba azt vagy bejon (fortnite) vagy nem (pubg kivetelevel minden mas).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...