Fejlesztőcsapatot vált a Laser League

  • Írta: fojesz
  • 2018. augusztus 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Az OlliOlli-játékokat is jegyző Roll7 bejelentette, hogy a legutóbbi címének támogatását és további fejlesztését az 505 Games veszi át. Hogy mi volt a váltás oka, az nem derült ki.

Az OlliOlli-játékok és a Not a Hero után nagy fába vágta a fejszéjét a Roll7, és egy kompetitív multiplayerre kihegyezett alkotást fejlesztett Laser League néven. A munkálatokat a játék kiadója, az 505 Games támogatta, amely a minap megejtett bejelentés szerint átveszi az alkotás további támogatását és fejlesztését.

A Roll7 nem árulta el, hogy miért döntött a váltás mellett, csupán megköszönte a cég eddigi támogatását: "Alig várjuk, hogy láthassuk, merre tart a Laser League az 505 Games szárnyai alatt, és egyúttal köszönjük nekik a támogatásukat és a projekt inkubálását. Hisszük, hogy a Laser League az egyik legjobb játékunk, és izgatottak vagyunk, hogy mit tartogat számára a jövő."

A fejlesztőcsapat természetesen új projektekkel folytatja hamarosan, igaz, egyelőre pihennek egy kicsit, mondván egy ekkora játék tető alá hozása "rendkívül nehéz és nagyon stresszes".

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...