Duke Nukem 4ever + Doom3 + Moorhuhn

  • Írta: InGen
  • 2004. április 1.
  • Hír
Link másolása

GK - Csak úgy izzik ma a levegő a Doom3 hírektől, ráadásul egy újabb nagy horderejű példányról van most szó.

John Carmack egy sajtóközleményben fél órával ezelőtt közzé tette a hírt, miszerint a Take Two felvásárolta a gyengélkedő Activision-t, és a Doom történetét egybeolvasztják a 334,234 éve készülő Duke Nukem Forever történetével, így epizódonként új helyszín és új szereplő biztosítja majd a változatos játékmenetet, hiszen míg az egyik epizódban a felszínen ránk törő monsztereket kell majd ritkítani Duke-al, addig a Mars bolygón, majd a pokolban a Doom főszereplőjével kell tennünk a dolgunkat.

És ez még nincs semmi! Carmack azt is elmondta, hogy az egyik legnépszerűbb ingyenes játék, a Moorhuhn ellenfeleit vonultatják majd fel a játékban, így számtalan különböző bump mappingolt magas poligonszámú mutáns csirkével kell majd megküzdenie a játékban Dukenak és a Néma Bobra hajazó dúm főhősének.

Habár Carmack nem jelentette ki nyíltan, ennek ellenére a legutolsó fejlesztői naplójából tisztán kivehető az információ, miszerint a játékban vendégszereplőként feltűnik majd Bruce Willis és Eric Cartman is, a South park sztárja!

A játék címe egyelőre nem került nyilvánosságra, a legvalószínűbb azonban mégis a Doom of Duke: The Endless Quest.

Mellesleg kellemes április elsejét mindenkinek! :)

2.
2.
UnSeeN
És még te mondod, hogy hagyjam abba a bolobndos híreket ;)
1.
1.
InGen
Remélem felfedeztétek az iróniát a játék címében :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...