A 2K kiadásában jelent meg a The Golf Club 2019

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A 2K bejelentette, hogy mostantól ők állnak be a The Golf Club 2019 mögé kiadóként, így a HB Studios alkotása olyan újításokkal bővülhet, mint például a szériában először szereplő hivatalos PGA Tour-licenc.

Persze a licenctartalmak mellett számos egyéb újdonságra is számíthatunk, a fejlesztők ígérete szerint például a szériában még sosem látott realizmus érkezik: jelentősen javul a labdák fizikai modellje, illetve az ütéssel kapcsolatos játékmechanika.

A játékosoknak lehetősége lesz a hivatalos PGA Tour Career módban a világ legnépszerűbb golfpályáinak valósághű és pontos másolatain részt venni a Q-School és a Web.com Tour bajnokságain, illetve saját riválisokat és szponzorokat is szerezhetünk.

A játék digitális verziója PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n már a tegnapi naptól elérhetővé vált, a dobozos verzióra pedig valamikor az ősz folyamán számíthatunk.

A 2K Sports egyébként egy másik third-party fejlesztésre is lecsapott a közelmúltban, az NBA Playgrounds 2 is az ő szárnyaik alatt készül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...