Misztikus thrillerjáték a The Bradwell Conspiracy

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bossa Studios adja ki az A Brave Plan sztoriközpontú belső nézetes thrillerjátékát, a The Bradwell Conspiracyt, amelyben egy Amber nevű lánnyal közösen kell megszöknünk egy titokzatos létesítményből.

A The Bradwell Conspiracy az A Brave Plan alkotása, a csapat tagjai korábban olyan címeken dolgoztak, mint a Tomb Raider, az Ether One vagy épp a Fable. Helyszínünk a Bradwell Electronics, egy futurisztikus gyár, ahol 3D-nyomtatóval készülnek a tárgyak. Társunkkal, Amberrel közösen kell megszöknünk innen, ám a lány nincs velünk, csupán AR-szemüveggel kommunikálunk vele.

Egy robbanást követően eszmélünk fel a játék elején, Amber maga is csapdába esik egy lezárt ajtó másik oldalán. Okosszemüvegünkkel azonban közös erővel oldhatjuk meg a számos puzzle-feladványt, miközben fotókat készíthetünk a környezetünkről a lánynak. Hamarosan egyre mélyebbre navigálunk a titkos földalatti járatokban, és egy összeesküvés nyomaira bukkanunk.

A The Bradwell Conspiracyt az I Am Breed és a Surgeon Simulator fejlesztője, a Bossa Studios adja ki. Egyedül a PC-s premier a biztos.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...