Tízezer csalóval számolt le a Valve

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 18.
  • Érdekesség
A Steam weboldalát nézegetve vettük észre a legfrissebb hírt, mely szerint a Valve sok-sok online játékos Steam-hozzáférését tiltotta le végérvényesen, mindörökké.
A Steam weboldalát nézegetve vettük észre a legfrissebb hírt, mely szerint a Valve sok-sok online játékos Steam-hozzáférését tiltotta le végérvényesen, mindörökké.A megújult Valve Anti-Cheat technológia segítségével a csapat rengeteg, számszerint 10 ezer olyan játékost szűrt ki, aki csalt Counter-Strike: Source vagy más (Steamen is tolható) játék online mókája közepette. A Valve a csalók Steam-hozzáférését örök időkre letiltotta. Kiderült továbbá a hírekből, hogy a Source-motor által hajtott The Ship egyjátékos változata november 20-án, vagyis holnapután jelenik meg.
7.
7.
kkltuska
nem tudom frissíteni.az eddigi patchekett is úgy keresgéltem meg hozzá.

Tök gáz. Unatkozok. Vacak cCarbon meg nem érdekel. Maradnak a filmek. És vesszenek a csalók, utálom őket. Meg mikor néhány admin istennek képzeli magát az még be tud rágatni.
6.
6.
wasaby44
Höhöhö...a Steam bekaphatja höhöhö :)
5.
5.
kkltuska
igazából megérdemlik. Remélem a tört játékosokat nem tiltják ki. Nekem tört van, bár most nem is tudok játszani valamiért. Nem tudjátok van 14. patch is vagy mi?Nem tok sehova bemenni, és nem is akar netes servereket keresni. mi lehet a gond?
4.
4.
skiz0
Steam Ban - Mert megérdemlem! :DD
3.
3.
ldavid
- Mert megérdemlik. xD
2.
2.
skiz0
van jóóócskán több is, ez csak töredéke volt..ajjaj...
1.
1.
skiz0
hát így jár az, aki csítel... :D

úgy kell nekik...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...