Lelepleződött Swery új játéka, a The Missing

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Még februárban számoltunk be róla, hogy a népszerű japán designer, Swery a The Good Life mellett egy másik játékon is dolgozik. Most végre többet is megtudhatunk a The Missingről, amely egy akció-kalandjáték lesz.

Swery a Dragon Ball FighterZ fejlesztőjével, az Arc System Worksszel közösen készíti el a The Missing: J.J. Macfield and the Island of Memoriest. Az oldalnézetes akció-kalandjáték PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switchre készül. Most befutottak az első részletek róla!

A történet egy amerikai szigeten játszódik, melynek esztétikája hamisítatlanul swerys. A sztori haldoklásról és feltámadásról szól. Miután J.J. Macfield egyik kedves barátja nyomtalanul eltűnik, hősnőnk felkeresi a nevezett rémálomszerű szigetet és kutatni kezd. Elhalálozni pedig könnyű, még akkor is, ha súlyosan megsérülsz. A nő eltörheti a lábát, karja leszakadhat, de akkor sem tántoríthatja el semmi a céljától, meg kell találnia a barátját!

Az utazás során számos fejtörőt kell abszolválnunk, akár fizikaalapúakat is, és a saját eltávolított testrészeinket is eszközként használhatjuk. A környezet kihasználása tehát roppant fontos lesz.

Pontos dátum még nincs, viszont friss látnivalók annál inkább.

3.
3.
#2: Pedig ez tiszta Limbo, csak pár fokkal betegebb, meg nagyon japán.
2.
2.
markoci555
kösz nem, maradok annál a másiknál, ami jobban hasonlít a Limbo-ra
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...