Black Ops 4 - így néz ki a Blackout-térkép

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 6.
  • Képek
Link másolása
A készítők megmutatták, milyen hatalmas lesz a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale-módjának térképe. A Blackoutban kap helyet a sorozat történetének legnagyobb pályája, ami nem véletlen, hiszen 80 fős csatákat vívhatunk rajta.

A Blackout-mód pályájának változatosságára nem lehet panasz, találunk rajta erdőket, dombokat és hidakat, de még sivatagot is, az iparterületekről már nem is beszélve. Az egész pályát egy kígyózó folyó osztja ketté. A battle royale-mód helyszínét a korábbi Black Ops-játékok multis pályái ihlették, a teljes térképet a Twitteren tette közzé a fejlesztő:

Emellett a design direktor, David Vonderhaar a Game Informernek elmondta, habár a Blackout esetében is a 60 fps a cél, nem mindig fog sikerülni tartani ezt a framerate-et. Ne lepődjünk meg, ha a zsúfoltabb összecsapások során leesik a sebesség.

A 80 főt mozgósító battle royale mód bétatesztje szeptember 10-én indul PS4-en, az Xbox One-osok és a PC-sek pedig szeptember 14-től csatlakozhatnak.

3.
3.
kastorhun
#2: +1
Sajnos a grafikája még mindig rettenetes, részletek a még mindig nincsenek, a hangok pedig majd egy évtizede csapnivalóak.
2.
2.
PaprikaJancsi
Annyira Call of Duty már ez. Nem kínos, inkább vicces és el árt, hogy a Blackout nappal sem dolgoztak nagyon semmit. Legalább tudjuk, hogy nem ennek a fejlesztése vette el az időt a kampány hegesztésétől. :)
1.
1.
Lustaság ide vagy oda, azért jó ötlet volt a már meglévő, (remélhetőleg) balanszolt mapokat szétszórni a nagy terepen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...