The Division - ingyenes hétvégék jönnek

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 6.
  • Akció
Link másolása
A PC-sek már mától tolhatják a The Divisiont a Uplayen keresztül - egészen hétfőig merülhetnek el a posztapokaliptikus New Yorkban játszódó shooterben. A konzolosok pedig a jövő hét végén lesznek soron.

Habár már nyakunkon a második rész, a Ubisoft jóvoltából kipróbálhatjuk az első The Divisiont. PC-n szeptember 6-9. között tart a móka a Uplayen keresztül, míg Xbox One-on és PS4-en szeptember 13-tól indul a buli, és három napig tart. Utóbbihoz nyilván aktív PS Plus- vagy Xbox Live Gold-előfizetés szükséges.

Ezeken a napokon 70 százalékkal olcsóbban vásárolhatjuk meg a shootert, illetve minden kozmetikai elemet is féláron vesztegetnek majd.

Az ingyenes hétvégék során elért eredményeidet továbbviheted a teljes játékba is, ha úgy döntesz, megvásárolod a The Divisiont.

27.
27.
crytek
Hamarosan az alap game lesz ingyenes.. Várjuk
26.
26.
FrankBlack
#13: Én is egyedül toltam végig a kampányt, és még utána a játékba beletett többi időmet is 98%-ban egyedül toltam.

5. világfokozaton normal-on, és nehéz fokozaton elboldogulok egyedül is. Betörés küldetésekhez, és kihivás szinthez már tényleg többen kellenek. Napi, és heti célpontoknál szintén a nagyon nehezekhez kellenek többen, a többit egyedül is simán meg lehet csinálni. A hir meghozta a kedvem, hogy vissza is menjek kicsit játszani ;)
24.
24.
markoci555
#23: én is jöhetek más játékokkal hogy ebben meg ebben 1000-2000 órám van, attól még **** marad...

állítom elmennék harmadszorra pvp-re, megint csalók lennének, valamint kikereshetem nektek nyugodtan a fedezék nélküli "survival" szerűséget, hogy ne jöjjön senki azzal hogy ez egy fedezékes játék
és a tartalomról meg nem lehet nagyon beszélni olyan monoton az egész hogy az valami hihetetlen
23.
23.
markoci555
egyikőtök sem cáfolta meg csak az óráitokkal jöttök :D
20.
20.
maros1977
#19: Olvastam hogy nem hogy le állítják a szervereket ha nem támogatni szeretnék továbra is a játékot!!! Attól függetlenül hogy jön a division 2.
19.
19.
Raptor X
#18: +1
Ennyire jó, tartalommal és szavatossággal összerakott game ritkán születik.
Btw márciusban jön a 2 és nem tudni meddig futnak utána az 1 szerverei.
Addig azonban erősen ajánlott! :)
18.
18.
maros1977
#15: Cimbora több mint 3ezer órám van a játékba!! Mind a 4 karakter a max szintre húzva. És a mai napig játszom vele jó baráti társaságban.Szerintem fogalmad sincs hogy mi tartalom van ebben a játékban. Sokan nem értik a játék lényegét. Itt szetteket kell össze hoznod ahhoz hogy tudj érvényesülni és persze a jó csapat munka szükséges. A küldetések mind más jellegű. Én jó magam ps4 tolom és csak ajánlani tudom aki még nem próbálta. Béke
17.
17.
Nagyerecsakide
#13: Kérdezték lent, lehet e 2 nap alatt a kampánnyal végezni. Erre nem tudom a választ. Én meg lehet eltúloztam és összemosódtak már bennem a kampány és a mellékküldi történések , de tény, hogy eljön kb 2, 3 olyan ciklus amit egyedül szinte lehetetlen teljesíteni, ha mindent meg akarsz csinálni és kimaxolni amennyire lehet.
16.
16.
markoci555
#4: emberfüggő, ha valaki nagyon rákockul biztos meglehet egy hétvége alatt, én megcsináltam mindenféle mellékküldetést is, de a gyűjtögetést nem, így lett olyan 3-4 ingyen hétvége, de az utolsóban mint mondtam már csak azt néztem mit lehet még csinálni, tehát nekem szerintem úgy 3 volt
13.
13.
Codehook1337
Hat nem tom en full egyedul toltam vegig. Parszor meghaltam de ennyi... de 100%ba megcsinaltam minden single reszbe es elveztem. Lehet velem van a hiba :D
12.
12.
zozo76hun
11.
11.
zozo76hun
#4: Marha elvezetes a kampany resze! De tenyleg! Mikor mar 20. "vedjuk meg az ormestert a minden iranybol ozonlo elensegtol" egy tetves keresztezodesben (!) mar a hajamat teptem. Annyira onismetlo, fantaziatlan kuldesek vannak benne, kesz krimi. Pedig az osszeset megcsinaluk a haverral, minden szar echot osszeszedtunk meg minden telefont. Ketten vagy tobben meg turheto, de egyedul kesz agyrem. Mondjuk magatol a multol sem dobtam hanyatt magam. Nem szol masrol csak a kurva NPC potyogtetesebol. Elsore igy meg turheto, talan valamennyire ujdonsag-szeru is volt, de a masodik reszre mar nem adok ki penzt. Eleg volt belole.
8.
8.
Nagyerecsakide
Nekem erről a single halála jut eszembe. PS4-emhez nincs plus, vagyis nincs net fizetve. Remek lövölde lenne.. (+gránát , turet stb), élevezetes harc, erre tessék, pont le@ták a single kampányt. és igen, van mikor egyedül olyan nehéz, szal nagyon, pedig ez csak single.
A nagyon sokadik ismétlődő mellékküldinél abbahagytam, mert olyan csillió szintű big daddy behemót jött megint, amit képtelenségnek tűnik kiiktatni egyedül. World Tier 3-nál hiába jött plusz új melléküldi, egy egész hadsereg vár, tankkal, drónokkal, stb.
5.
5.
anonymus26
ezt még van aki tolja ? vagy inkább van aki várja a második részt ? :)
4.
4.
#3: Mennyi ido vegvinni a kampanyt? Lehet vegvinnem a hetvegen, csak milyen hosszu?
3.
3.
markoci555
Az előző ingyenesen már elegem lett a játékból, az azelőtti hétvégéken végigvittem a kampányt, mondom mit tartogat még a játék: multiban csalókat, single-ben meg teljesíthetetlenül nehéz küldetéseket... nagy nehezen az ember talál fél óra várakozás után egy csapatot aki nem rúgja ki rögtön, aztán azzal kell szembesülni hogy egy szinte fedezék nélküli helyre özönlenek az ellenségek tonnaszámra, és kibírnak több tárnyi golyót...
2.
2.
CitromH
Hát én azt nem mondanám, hogy a nyakunkon van a második rész. Bár így lenne :)
1.
1.
user101
Vajon megint játszhatatlan lesz, mint a múltkor vagy már senkit sem érdekel ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...