Launch traileren a V-Rally 4

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 6.
  • Videó
Link másolása
Másfél évtizeddel az előző rész megjelenése után, a mai napon végre megkapja folytatását a V-Rally-széria. Ráadásul nem is akármilyen formában! A beígért 50 különböző autóval igazi csemege lesz a sárdagasztás szerelmeseinek.

Több mint 50 jármű, 22 különböző táj, 8 fős multiplayer, Career mode és testreszabható járművek – csak, hogy néhányat említsünk a V-Rally 4 legvonzóbb tulajdonságai közül. A mai napon a megjelenés mellé pedig egy launch trailer is érkezett a játékhoz:

A V-Rally 4 mától, azaz szeptember 6-tól lesz elérhető PlayStation 4-en és Xbox One-on, amit szeptember 25-én a PC-s verzió fog követni, illetve majd némileg később Nintendo Switchre is ellátogat a játék.

12.
12.
Őrnagy
#11: Köszi, lassan rájövök mindenre magamtól. Csak nagyon kevés időm van játszani.
11.
11.
semike
#10: Pontosan mi zavaros?
Hatha tudok segiteni.
10.
10.
Őrnagy
#9: Igen, tényleg jó. Bár nekem kicsit zavaros a karrier menete.
9.
9.
semike
Gravel egy konkret vicc.
Pedig adtam neki eselyt,de katasztrofa! Egy Ride2 utan nem is ertem,h a francba tudta a majsztooon ezt kikopni magabol.Raadasul tul is van arazva.Az a jatek 2000ft-nal nem er tobbet!!:)
Viszont ez a VRally nekem nagyon adja,szerintem ahoz kepest milyen egy kis ceg ez a KT,nagyon jo es minosegi munkat vegeztek!
8.
8.
Őrnagy
#7: Vagy leesett a kamionról kategória. Egyébként megvettem, tök jó. Számomra hiánypótló. Gravel demót próbáltam, annál ez kategóriákkal jobb. Tényleg nem volt nagy hype körülötte. Kicsit nekem nehéz, bár én béna vagyok.
7.
7.
semike
#3: Valoszinuleg nem nyerhette el a tetszeset,mert akkora karrier van benne,ha azt egy nap alatt kitolta,akkor az Guinness rekord!!! :)
Szeritem valami VérPisti vagy megrogzott fps guru es mivel a kozonseg eleg tragya,ezert a jatek logikusan egy kalap szar...
mert milyen mar ,h egy rally-s jatekban,a nezok nem eleg aktivak,vagy h.keves a kulonbozo szinu ruhadarab,esetleg egyszerre integetnek....szornyu.... Ez 170km/h -nal,tenyleg egy nagggyon fontos szempont....:)
6.
6.
semike
En most vettem meg. :)
Anno a megboldogult Dreamcast-on toltam utoljara V Rally-t ,most ezt nagyon vartam.
Nalam a WRC 7 bizonyitott,ezert nem volt kerdes ,h ez is johet!
5.
5.
logic5
#4: Dirt 4 másolat? :D Még az eredeti Colin rally másolat talán, mert ez még abban az érában volt. De PS1-en, a V-Rally 1-2 örök darab. Egyedül én toltam annyit? :D
4.
4.
Falcon
Nemhogy inkább a wrc 8 al foglalkoztak volna hamár náluk a licensz ezt a dirt4 másolatot meg kihagyom
3.
3.
Őrnagy
Az előbb találtam egy eladó példányt e-bayen, állítólag a gazdája 1X végigjátszotta. Mivel tegnap jelent meg, arra következtetek, hogy nincs túl hosszú karrier benne ;-)
2.
2.
Őrnagy
Arcade vagy szimulátor? Várom a szakértők véleményét!
:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...