A PS3 rejtett ficsőrjei: grillezz úgy, mint eddig soha!

  • Írta: skiz0
  • 2006. november 21.
  • Érdekesség
Néhány srác egy 500$-os PS3-at kibelezett, majd egy serpenyőt operáltak bele. Hogy bizonyítsák mire is képes a masina, virsliket és csirkét sütöttek meg benne.
Néhány srác egy 500$-os PS3-at kibelezett, majd egy serpenyőt operáltak bele. Hogy bizonyítsák mire is képes a masina, virsliket és csirkét sütöttek meg benne.

Pár nappal ezelőtt bemutattunk nektek egy oldalt, mely a PS3 összezúzásával foglalkozik, a SmashMyPs3.com-ot. Úgy gondoltuk, ennél nagyobb hülyeséget már nem igazán bírnak kitalálni az emberek a PlayStation 3-mal kapcsolatban, de tévedtünk... Ugyanis itt a Real PS3 Grill! Igen, jól olvastátok, egy grillezőről van szó.

Az egész dolog úgy kezdődött, hogy pár hónappal ezelőtt az interneten elkezdett terjengeni egy olyan Photoshoppal készített kép a PS3-ról, amibe egy rostély van beleépítve. Miután néhány ember látta ezt a képet, úgy döntöttek, hogy ők ezt mindenféleképpen meg fogják valósítani. Hát úgy is lett, sok támogatás és tanács után a projekt megvalósult, amit a lenntebbi képeken is láthattok. A skacok célja pedig a kiadós evészet mellett nem más, mint az emberek megnevettetése, és az általuk útált PS3 fanok felbosszantása. Nos láthatjuk, hogy mindez nem sokban tér el a SmashMyPs3-s arcok céljától.


Aki kedvet kapott volna egy Playstation 3-ban sült ropogós csirke elfogyasztásához, az fáradjon a szerkezet honlapjára. Ugyanis a szerkesztők leírják részletesen, képekkel mellékelve, hogy miként kell elkészíteni egy eredeti PS3 Grill-t. A site-on még sok-sok egyéb érdekesség is fellelhető, mint például a konzol belső alkatrészeiről készült képek. Sőt, hamarosan a sütögetésekről készült videók is megtekinthetők lesznek az oldalon.

11.
ps3
ja

egyéb dolguk sincs csak a másikat fikázni
10.
Ati898
Én meg alig várom hogy ITT MAGYAROSRSZÁGON is lehesesn kapni ezekmeg mindenfélt művelnek vele.
9.
ballcsy2
érdeklődni , a 06 30 33 50 112-es mobilszámon lehet!
8.
gyuszaa
ps3-mon meg tojást sütöttek a hűtőbordáján

youtubon fentvan a video : http://youtube.com/watch?v=oLabckoPC0g
6.
Guppi
És lesz psp grill kirándulásokra!!!!!!! XD
5.
skiz0
igazad van, ez legalább kreatív ;D

ezek után minden vágyam egy PS3-as kolbász :DD
4.
Guppi
hát ennek is több értelme van mint vadember módjára szétzúzni.
3.
Halfer
ez lehet hogy nem véletlen. direkt erre ment ki a játék és most ha perelnek, nyernek :P dehátez loál xD
2.
skiz0
hát igen, nézd meg, még a virsliket is pont a PS3-ra méretezték :D
1.
fojesz
Már eleve úgy néz ki szegény gép, mint egy melegszendvics sütő. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...