TGS 2018: Készül a The Last Remnant Remastered

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A közel 10 éves JRPG alig egy hete váratlanul eltűnt a Steam kínálatából, melyből sejteni lehetett, hogy változások közelegnek. A tegnapi Sony-konferencián pedig kiderült, hogy pontosan miről van szó; érkezik a The Last Remnant Remastered.

A Square Enix szerepjátéka még 2008-ban jelent meg Xbox 360-ra, melyet pár hónappal később egy PC-s átirat követett. A PlayStation 3-as verziót ugyan hivatalosan is bejelentették, sőt, még saját trailert is kapott, ám végül portolási problémák miatt törölték az egész projektet. Most viszont úgy néz ki, hogy kárpótolva lesznek a PlayStation-tulajdonosok.

A The Last Remnant ugyanis visszatér, méghozzá egy felújított, PlayStation 4-exkluzív verzióval, melyben a korábbiakhoz mérten pazar látványra számíthatunk, ugyanis a régi Unreal Engine 3 teljes mértékben le lesz cserélve egy modernebb grafikus motorra. A megjelenésig nem kell már sokat várnunk, a jelenlegi tervek szerint még idén, egészen pontosan december 6-tól elérhető lesz a játék.

2.
2.
Duken
#1: Nálam jai napig nagy kedvenc!
1.
1.
Cloudbreaker
Közepes játék volt, kár ekkora energiát beleölni a remasterbe..
Akkor már inkább a Ps2-es klasszikus rpg-ket adhatnák ki újra!! (Valkyrie Profile Silmeria, Xenosaga, Shadow Hearts Covenant stb)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...