Biztosan kap harmadik részt a Wolfenstein

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 15.
  • Hír
Link másolása
Ha eddig kétségeid voltak afelől, hogy kap-e folytatást a Wolfenstein II: The New Colossus, akkor jó hírünk van, mert Pete Hines, a Bethesda marketingrészlegének alelnöke megerősítette, hogy biztosan így lesz.

A Bethesda által újra életre keltett Wolfenstein-sorozat kapcsán sokan azt hitték, hogy a Wolfenstein II: The New Colossus lesz az utolsó darab, és ezzel végleg elbúcsúzunk BJ Blazkowicztól. Szerencsére nem nekik lett igazuk, a Bethesda egyik erősembere, Pete Hine ugyanis a Metrónak adott interjúban elárulta, hogy hiába kap egy VR-mellékágat és egy Blazkowicz ikerlányait bemutató leágazást a sorozat, a kis kitérő után azonnal visszatérnek a fő cselekményszálhoz, és biztosan lesz harmadik Wolfenstein is.

Hines emellett a Dishonored-sorozat parkolópályára pakolásáról is elmondta a véleményét, szerinte ugyanis felesleges többet látni bele, mint amit egyesek hisznek. Mint mondta, az Arkane csapatának két stúdiója is van, és mindkettő több dolgon dolgozik egyszerre. Ahogy Todd Howard is nyilatkozott korábban, nála is ez a helyzet; most egy Fallout-játékon dolgozik, hogy aztán belevágjon a Starfieldbe, ami után a The Elder Scrolls-sorozat hatodik része következik.

Vagyis a Dishonored valamikor biztosan visszatér.

18.
18.
Neo1989
#8: A játék nekem játékmenetében nagyon tetszett. Egyébként pedig csak pár hasonló pokolbeli borzalom. Ilyen volt pl a Vörös Khmer-ek, v a Lenin-fiúk és a Szövetségeseknek is voltak koncentrációs táboraik. Persze nyilván ez utóbbit nem fogják beletenni egy játékba se. A lopott náci találmányokról nem is beszélve.

Mint pl a Ho 229 ami viszont benne van a New Order-ben. sőt még az Old Blood-ban is.(Na már aki szenzitív az ilyesmire.) Ezzel csak annyit mondanék h azért mert egy játék felvezet egy témát úgy ahogy az nem azt jelenti h többiek jobbak lennének. De én ezt külön tudom választani. Nekem ez csak 1 játék.

17.
17.
Heldengeist
#15: Mondjuk szerintem a RtcW-s emlékeidet is alaposan megszépíti a nosztalgia. Fasza játék volt az 20 éve, de a TNO sokkal jobb (és nem csak szebb).
16.
16.
Gykrizsi
#15: Szerintem te összekevered a scripteket a videóbetétekkel. A kettő bőven nem ugyan az. Lehetséges, hogy nagy vonalakban nézve az új részek közelebb állnak egy cod-hoz, mint a return…-hoz, de alapvetően szerintem nagy különbségek vannak a két széria között.
15.
15.
user101
#9: Pontosan ez volt a bajom vele, egy agyon scriptelt semi-rail shooter az egész... Tisztára, mint a COD! :(
14.
14.
Heldengeist
#12: A szamurájok senkivel nem csináltak semmik a második világháborúban. Mire elkezdődött a 2. VH, szamurájok már majdnem egy évszázada nem léteztek.
13.
13.
A Pulyka
#6: A vicc az, hogy csak nemetorszagban van cenzurazva :D
12.
12.
almaspite
#10: Arról nem is beszélve, hogy az animék kapcsán a szamurájok pozitiv figurák az amcsik számára. Hát azért a második világháborúba, még az amerikai katonákkal amit le műveltek az hagyján, de amit a kínaikkal tettek.
11.
11.
almaspite
#10: Persze, hogy nem. Ő közelebb állt az ördöghöz, szerintem. De hát ez van, a liberálisok meg hiszti görcsöt kapnának, ha egy játékba horogkeresztet viselő német katona pont olyan embernek lenne be állítva mint egy amerikai, aki csak belekerült a sz*rba.
10.
10.
Beniciodeltoro
#8: Spektrumon is non stop megy a nácizás.
Mint ha Sztálin egy angyal lett volna :)
9.
9.
Gykrizsi
#7: Szerintem ezek a részek játékmenetileg semmilyen kapcsolatban nem állnak egy COD-val. Míg az egy agyon scriptelt rail shooter jószerével, addig ez a játék egy jóval szabadabb dolog.
8.
8.
almaspite
#6: Hát ebben a játékban nagyon erős propaganda van, hogy a nácik voltak a pokolból kibújt démonok.
7.
7.
user101
Nekem vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban. Szerintem még mindig a z RTCW a messze legjobb Wolfenstein a mai napig. Valahogy az Old Blood sokkal jobban tetszett, mint a New Order. Persze lehet, hogy csak azért mert azt vettem meg hamarabb. De még a NOLF is jobb Wolfenstein, mint ezek az újak, pedig az nem az... Valahogy azt érzem, hogy sokkal közelebb vannak a COD-hoz, mint az eredeti játék szellemiségéhez és ez nagy baj... :(((
6.
6.
Beniciodeltoro
Milyen érdekes ebben telibetolják a horogkeresztes zászlókkal, BF-ben meg elmismásolják mert annyira puhák.
3.
3.
Gykrizsi
Király, kicsit sajnálom is, hogy ez a két mellékág kapott prioritást. Mondjuk lehet még jó, csak hát na, azért a 3. jobb lenne.
2.
2.
hedzsooo
Azon kevés címek + kiadók egyike, amit simán bevállalok elővételben is
1.
1.
Yanez
Nos én megteszem a tőlem telhetőt: várok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...