Az első hivatalos Halo 3 screenshotok

  • Írta: Daks
  • 2006. november 22.
  • Képek
Link másolása
A Bungie ma elküldte nekünk az első hivatalos, nagyfelbontású screenshotokat az Xbox 360 exkluzívnak készülő Halo 3-ból. Hát nem estünk hanyatt.
A Bungie ma elküldte nekünk az első hivatalos, nagyfelbontású screenshotokat az Xbox 360 exkluzívnak készülő Halo 3-ból. Hát nem estünk hanyatt.


A képek egyelőre nem győztek meg minket, a néhány hónappal ezelőtti nagy hype után kicsit többre számítottunk. Reméljük azért a hangulat megmarad a réginek és legalább olyan élvezetes lesz, mint a sorozat előző részei.

11.
11.
Chocho
Szerintem ez nem elég. Több kell, hogy látványban is megismételjék az első rész sikerét.
10.
10.
Ca$h
Hát sajnos ez egyelőre édeskevés a GoW-hoz képest. Pedig én vagyok az egyik legnagyobb Halo fan. Viszont a srácok azt mondták az announcement trailerre, hogy ilyen lesz a játék, mert ez az engine. Ha megnézitek HD-ben utána meg a GoW cinema trailerét akkor olyan túlságosan nagy különbséget nem fogtok látni. De a mérleg még mindig a GoW felé gördül, mert az valami eszement durván néz kil. És hogy jövőre a mérleg már a PC felé fog mutatni? Ne haragudjatok, de nekem, akinek van egy PSP-m egy X360-am 107centis HD-vel és egy elég izmos PC-m háááááááááááááát... szerintem amérleg egyre inkább a konzolok felé fog mutatni hogy miért? Mert még mindig csak a 15-20%-át látjuk a teljes képnek és a PS3-ról még mindig fogalmunk nincsen, ami elvileg jobb az über ütős X360-hoz képest. Azért kiváncs lennék arra, hogy milyen POC kée ahhoz, hogy 720p-ben vagyis 1368x720-ban így ilyen tükör simán ilyen minőségben fusson, a GoW mint X-en. Vicces. Ilyen PC nem is létezik a földön... :))))))
9.
9.
Ch4Bi HUN
Ezt birom amikor egy féligkész játékot fikáz a sok hülyegyerek!! Nem kellene lehurrogni valamit amit feltesznek és ezt amúgyis nem ilyen felbontásba kellene nézni hanem HD minőségben... http://www.bungie.net/games/halo3/SlideShow.aspx?Path=/games/Halo3&Slideshow=Screenshots&Slide=9

kicsit más nem faszfejkéim....elnézést hogy ilyen durván fogalmazok csak nem bírtam már nézni a sok köcsögöt...
8.
8.
viperking
Ez X360? ennél még öcsém 266mhz-es procival rendelkező 32 megás vidikártyás gépe is tud szebbet
7.
7.
machintos
hát azért elég zsir-ül néz ki ahhoz képest h kezdetleges állapotban van a game.simán veri majd a gow-t ha nem is grafikailag.
6.
6.
nimat16
a GOW aláz mindent de ez is fincsi
5.
5.
Necros
A GOW-nak is elég hangulatos a grafja, csak sokkal szebb is. :P Ez meg... Nem tudom, mennyit fejlődhet, de az UE3 szintjét nem éri el.



gabo, a PC jövőre már átveszi a vezető helyet grafikában. :) Igaz, a konzolok is fejlődnek majd, de a lépéselőny itt lesz.
4.
4.
wasaby44
Vegyétek mindet oszt kész ;)
3.
3.
twarez
ezektől a szavaktól, hogy "elküldte nekünk" meg hasonló dolgoktól mindig nagyokat nézek

nemtom elhinni, hogy a Bungie a gamekapocsnak küld képeket vagy akármit
2.
2.
FNorberto
A Bubgie azt mondta hogy nem tekintik konkurenciának a GoW-ot,grafikailag.A Halo3 grafja hangulatra megy majd és nem a GoW fotorealisztikus kinézetére.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...