The Elder Scrolls VI - Redfall lesz az alcím?

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 18.
  • Pletyka
Link másolása
A Bethesda az idei E3-on leplezte le a The Elder Scrolls-sorozat hatodik epizódját, amiről egyelőre semmit nem lehet tudni. Nem véletlenül, a megjelenés még nagyon messze van. Éppen ezért minden apró hírmorzsának csak örülni tudunk.

Márpedig a lelkes rajongók kiszúrták, hogy a Bethesda szeptember 10-én levédette a Redfall nevet, méghozzá többek között videojátékok felhasználásához. Mivel bevett szokás a kiadónál, hogy külön foglalják le a játék nevének és alcímének védjegyét, nem lenne meglepő, ha nem egy teljesen vadonatúj projektet takarna a név.

Ráadásul a rajongók által kitalált teóriák szerint a Redfall egybecseng az E3-as előzetesben bemutatott helyszínnel, ahol a távolban az északnyugati hegységeket láthatjuk, Tamriel tengerparti régiójával együtt.

28.
28.
Fata Morgana
#27: Milyen más játékokra gondoltál?
Mert ugye nem igen bővelkedünk a TES-hez hasonló alkotásokban.
Mellesleg a Skyrim-ból 30milla fogyott, hibái ellenére ami magáért beszél szerintem.
A másik dolog ami szintén köztudott hogy egy játék nem a bug-ok miatt lesz rossz, egy gyatra játék bug mentesen is gyatra marad.kb.ennyi.
27.
27.
Heldengeist
Na most egy Bethesda OW játékhoz nem kell nagy jóstehetség annak, aki látja a trendeket. A játékmenet tovább butul, alfa vagy korai béta állapotban jelenik meg úszva a bugokban, amiből a legdurvábbak nagyját javítják, a maragékot pedig a modderekre bízzák.

Csak tudnám, hogy miért picsogás rámitatni egy bethesda játék hibáira, miközben más játékot ugyanezért fülig érő perverz vigyorral feszítenek keresztre.
26.
26.
Extol
Nyilván a legvárósabb játék a következő TES, mégis kár feldobni a témát konkrétumok nélkül, csak azért hogy néhány jóstehetség elkezdjen találgatni meg kavarni, a levédett név lehet akár egy mini kártyajáték v valami hasonló nonszenszség
25.
25.
medson
Gamebreaking bug al egyszer találkoztam, akkor is csak vissza kellett töltenem egy korábbi mentést, de azon kivül csak az apróbb glitch ek és társaik amiket ignorálok már ösztönösen. Ha valaki bohóckodott már a creation kit el vagy a GECK el az tudja hogy ez a motor ilyen és kész, elkel fogadni és szórakozni ahogy a #23 as kolléga is fogalmazott.
24.
24.
Fata Morgana
Nálam nagyon várós az új TES mondhat bárki bámit ,de az egyik legnagyobb név a szakmában a Bethesda.
Az meg hogy vannak bug-ok a játékaikban hú de nagy dolog a wicser3 televolt bug-okkal és lehetne sorolni ...
Ennél nagyobb baj sose legyen.
23.
23.
PiszkosFred
#21: Minel komplexebb egy rendszer, annal tobb hiba fordulhat elo benne, ez valahol alapigazsag - de azert lassuk be, a Bethesda jatekok legendasan hiresek arrol, hogy bugosan erkeznek es kesobb, sok javito patch utan is marad bennuk eleg. :)

Az mar mas kerdes, hogy van aki emiatt eret vag magan es ostoba picsogasba kezd a kovetkezo x evben minden kapcsolodo poszt alatt (a jelenlevok nyilvan kivetelek, meg mielott...), es van, aki lesz*rja, felrakja az elerheto megoldasokat es jatszik, szorakozik, esetleg kozben jokat rohog a glitcheken es egyeb vicces hibakon.
21.
21.
pszihoapu
#17: ugyan mondj mar egy igazi open world jatekot ami nincs tele nevetseges/bosszanto bugokkal?
RDR repulo rokak?
W3 Roach a hazteton?
a GTA sorozatot mar nem is reszletezem.
minel nagyobb, komplexebb a rendszer annal tobb a hibalehetoseg. ezt vagy megszokod, vagy jatszhatsz csobezart, agyonszkriptelt jatekokat (amik szinten hemzsegnek a hibaktol).
20.
20.
pszihoapu
#16: az akkor cirka 6 ev. addig barki anyanyelvi szinten megtanulhat angolul szerintem.:)
19.
19.
csabuszflash
#15: Ahaam erre nem gondoltam és valszeg tényleg így van. Lrgjobban vart jatek számomra.
18.
18.
csabuszflash
#15: Ahaam erre nem gondoltam és valszeg tényleg így van. Lrgjobban vart jatek számomra.
17.
17.
markoci555
#15: majd ki****ák bugosan mint a többit, had csinálják meg az unofficial patch-ban az egészet a lelkesebb játékosok
elhiszem hogy a küldetéscsinálás meg ilyesmik hosszadalmas folyamat, és az a "kevés" bug, amit én látok az a jéghegy csúcsa programozási szempontból de tényleg elképesztő hogy nem teszik bele hivatalosan is a közösség munkáját

képesek voltak kiadni egy special edition (skyrim) egy az egyben ugyan azokkal a bugokkal, meg se fontolták hogy valamit átvesznek a javításokból, még jó hogy ingyen volt

és nem csak küldetés bugokról beszélek, azt még elfogadnám és örülök neki hogy pc-n van "konzol"(a cucc amibe írhatsz)
én az olyanokról beszélek amik folyamatosan megzavarják a játékot, és nem akarok itt egy regényt kiírni, de aki játszott az tudja...
16.
16.
GAMEROD
Plusz 3 év míg lesz hozzá magyar felirat.
15.
15.
Formula1fanatic
#12: Tapasztalat, általában a fejlesztések 70-80%-a viszonylag hamar megvan, a maradék 20-30% a hosszadalmas, az idegesítő frusztráló gép előtt fújtatós/fejfogós nehezen megoldható részletek, a hibajavítások, és a hogy ja még ez meg ez is kell bele, ezt még itt alakítsuk át meg akkor már azt is... Ilyen nagy projektnél ez a maradék 20-30% eltarthat néhány évig.
14.
14.
PiszkosFred
#12: Semmi konkretum nincs. Egyszeruen csak bevett szokas a BGS-nel (meg masnal is), hogy elobb a helyszint talalja ki Howard (lenyilatkozta a Bethesda doksifilmben), aztan ez alapjan felskiccelik kornyezetet, a domborzatot, stb. majd jonnek a fobb tajekozodasi pontok, es amikor van egy ures terepasztalod, johet a tartalom.

De mindez semmit sem jelent, ennel nagyobb semmt nem is lehet mondani, hiszen minden jatekot igy csinalnak, ennyi :) Olyan, mintha a jovo heti forma egy vegeredmenyere azt josolnad, hogy elobb ugyebar lesz egy rajt... :)
13.
13.
Back2U
Ha lesz benne dugás akkor ki leszek vele egyezve
12.
12.
csabuszflash
11.
11.
Formula1fanatic
Egyébként már nagyja megvan a Tes 6-nak, pl a full map és helyszínek, most pakolják bele a finomságokat ami elég sok ideig tart :D
9.
9.
Gykrizsi
#8: Köszi, azt hittem ez egy tartományt takar.
7.
7.
Gykrizsi
Erről a Redfallról valaki tud valamit, miféle környezet? Nem vagyok annyire ismerős az TES-ben, csak a Skyrimet ismerem igazán. Ez milyen klímájú, környezetű terület? Interneten semmit sem találtam róla.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...