PUBG - Xbox One X-en butítani kell a látványt

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 18.
  • Hír
Link másolása
A PUBG Corp. jelentése szerint 1.0-s verzióba lépett Xbox One-on a PlayerUnknown's Battlegrounds, de ez mégsem jelenti azt, hogy sikerült megoldani a framerate-gondokat, a hibákat és a stabilitási problémákat.

Éppen ezért a fejlesztőcsapat arra a döntésre jutott, hogy visszavesz Xbox One X-en a grafikai beállítási lehetőségekből, és amíg nem oldják meg, korlátozzák vagy kikapcsolják a különböző effekteket. A döntés többek között olyan opciókat érint, mint az SSAO részletessége, a részecskeeffektusok, az árnyékok minősége, míg a DOF, a lencseeffektusok, az SSR-tükröződések, a motion blur és a Subsurface Scattering hatások kikapcsolásra kerülnek.

A stúdió viszont megerősítette, dolgoznak azon, hogy az Xbox One X-es framerate-gondok minél előbb megoldódjanak, illetve tervezik, hogy a gépben rejlő erőt kétféle módon is kihasználhassuk majd, vagyis választhatunk majd magasabb framerate és komolyabb teljesítmény között.

Hogy mikor oldódnak meg a problémák, egyelőre rejtély.

41.
41.
adamsfamily
Ez a játék esküszöm,hogy egy vicc.Egyszer volt egy ingyenes hétvégéje xboxon és amikor megláttam a játékot,nem hittem a szememnek.A 360 korszak elején szebb játékok készültek,mint ez.Akik készítették ezt a PUBG-t annyira amatőrök és fingjuk nincs az optimalizálásról.
40.
40.
Back2U
#39: Dik, lesz ennél feltűnőbb is nyugi
35.
35.
Yanez
#34: Ez elkerülte a figyelmem, de kösz, hogy szóltál! Rajta lesz a szemem. Mindkét szemem. A két szemgolyóm, csakhogy pontos legyek.
31.
31.
Yanez
#28: Szerintem Vityo arra célzott, hogy hülyeség kijelenteni azt, hogy ez vagy az a platform a jobb, mivel rengeteg gamer van és ugyanannyi ígény. Magyarul: kinek a pap, kinek a pap kecskéje.
26.
26.
Batman
Így is szarul néz ki a a játék és a fizikáról ne is beszéljünk. Könnyebb megkerülni a bajt, mint megoldani. Ezért pipálta már le őket a Fortnite is. Szánalmas bagázs.
25.
25.
Back2U
#24: Mondjuk a PUBG és a minőség egy mondatban elég érdekesen hangzik
24.
24.
McDuff
"választhatunk majd magasabb framerate és komolyabb teljesítmény között."

A kettő ugyan az, de ezt más oldalon is láttam így összekeverve...így feladja a leckét a cikk íróknak?? :D
(teljesítmény vs minőség)
23.
23.
Back2U
#22: Akkor is a PC, sokkal jobb mint bármely konzol.
22.
22.
kastorhun
#15: A Witcher 3 fejlesztői még a mostani generáció elején kijelentették hogy Xboxra könnyebb fejleszteni, viszont a PS4 erősebb.
18.
18.
t0mchee
Ennél j9bvan már hiva? Ertem én h konzol, de azert ennyire nem gyenge a hardver. Nem vagyok harklis a grafikára, de ahogy az a játék xbone on kinéz már nekem csúnya.
17.
17.
TDavid22
#15: Miert lenne nehez? Sima windowsos rendszerre kell csinalni a gamet... Erdekes hogy másoknak valahogy sikerul pl.: fortnite (es ugyanaz a motor hajtja a jatekot) ....
15.
15.
Back2U
Talán nehéz Xboxra fejleszteni, ezt eddig egyikőtök fején se futott át gondolom
9.
9.
Firsttime
Mire megoldják már senki nem fog játszani vele...
8.
8.
strike19
XBOX ONE X és a PS4 Pró-nál is mindig de a jövőben lévő konzolokon is benne lesz ugyan ez a hiba.Ez a fejlesztők lusták és kapkodnak.Nincs kedvük megírni ugyan azokat a kódokat amiket egy másik platformba vagy játékba megírtak.Általába valami programmal átfordítják és itt lesz a hiba.

Pl: Prohardver.hu-n múlt héten volt egy cikk hogy direcx 12 verziója Battlefield V-nek akadozik Nvidia kártyákon.Amd kártyán tökéletesen megy.A fejlesztők amikor csinálták a Frostbite Engine Directx12 vezóját lusták voltak és régebbi Vulkán Api- fordítottak át ami AMD only volt. Nvidia kártyák nem azt a memória számítást mentetett használják mint az AMD ezért akkad a játék Béta verziója és valószínűleg a többi is. Megoldás lenne ha az egész motor Dirext X 12 kódját újra írnák de valószíűleg nem fogják. :D
7.
7.
Anti4730
Ez a jatek tokeletes peldaja annak hogy az emberek mennyire vevok manapsag a szarra, a jo dolgokat meg divat fikazni.
6.
6.
#4: Amit a pubg-sek keptelenek kihasznalni es egy optimalizalatlan hulladek a jatekuk tovabbra is.
4.
4.
Back2U
The world's most powerul console on the market.
2.
2.
ollie92
Hogy mikor oldódnak meg a problémák? SOHA
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...