Spider-Man - három nap alatt 3,3 millió

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 21.
  • Biznisz
Link másolása
A legjobban fogyó PlayStation 4-exkluzív címét orozta el az Insomniac Spider-Manje, lévén csak az első három napon 3,3 millió kópiát értékesítettek belőle. A játék a God of War áprilisi rekordját döntötte meg.

Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy az idei év egyik legjobban várt játéka a Spider-Man volt, de ezt a számok is igazolták. A Sony bejelentette, hogy az Insomniac alkotása lett minden idők legjobban fogyó PlayStation 4-exkluzív címe, hiszen a megjelenést követő három nap során több mint 3,3 millió példányt adtak el belőle világszerte.

Kratos tehát nem sokáig örülhetett ugyanennek a rekordnak, amit áprilisban állított fel. A God of Warból "csak" 3,1 millió kópia talált gazdára az első három napon. A Sony tehát roppant büszke lehet a first-party játékaira idén.

A Spider-Man kizárólag PS4-re érhető el. A kimerítő tesztünkért erre fáradjatok!

10.
10.
Back2U
#9: Reméljük.. mert amiket eddig mutattak az alapján ugyanolyan mint az előző.
9.
9.
kamgecam
#8: A Red Dead Redemption 2 mindent vinni fog, az lesz a goty. Mondom ezt úgy hogy ps exkluzív fan vagyok de a a RdR2 új szintre fogja emelni a videójátékokat. Majd meglátod. Elképesztően részletgazdag lesz, az új sztenderd a Witcher 3 után. Persze jövőre a TLoU 2 váltani fogja. :)
8.
8.
pucu9011
Jó játék lett a Spider Man, de nálam is a GOW az év játéka eddig és szerintem marad is.
7.
7.
kexiaxel
Jó kis játék volt nagyon tetszett.
A gow hoz képest persze közel nincs technikailag.
4.
4.
Darksiders84
#1: +1 Én még nagyon várom a Darksiders 3.részét is mégha nem is lesz akkora nagy cím mint ezek. Ja és a Biomutant is érdekelne amit igértek még idénre de szerintem már átcsúszik jövőre.
1.
1.
Duken
Nem csodálom, annyra élvezetes lett a játékmenete, a hálóhintázás a harc hogy nehéz letenni. Nem gondoltam volna hogy idén bármi is felülmúlja a gow-t de nálam megtörtént. Bár jön a RDR2 azt még nagyobbat üthet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...