Jövőre mutatkozik be a DiRT Rally 2.0

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnapi beharangozó után a Codemasters hivatalosan is lerántotta a leplet a DiRT Rally második felvonásáról. A folytatás jövő év elején jelenik meg, PC mellett konzolokra is.

A Codemasters hivatalosan is megerősítette, hogy készül a DiRT Rally folytatása, amiben kezdetben hat helyszínt látogathatunk meg, mint például Új-Zéland, Argentína, Spanyolország, Lengyelország, Ausztrália és az Egyesült Államok. A csapat megszerezte a World Rallycross Championship hivatalos licencét is, így a teljes versenysorozat játszható lesz a játékban.

A játékmódok kapcsán egyelőre annyit tudni, hogy kapunk majd karriert, illetve több online kihívást is. A járművek kínálata még nem ismert, de az előrendelők biztosan megkapják a 911 RGT Rally Specet.

A játék február 26-án mutatkozik be PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

10.
10.
habo
Köszönöm a segítséget,THRUSTMASTER TMX PRO lesz a befutó.
9.
9.
Grabowsky30+
#7: Tmaster egy komolyabb cucc vezetés élményben tuti ez adja a legtöbbet, de minőségben nem biztos, hogy a legjobb választás. A logi olyan amilyen ez a technika ami benne van még a g25-el született, de azok elmennek 10évig gond nélkül. Madkatz kormányom nem volt, de guitarhero kiegészítők nagyon silányak voltak annó.
7.
7.
habo
THRUSTMASTER TMX PRO vagy logitech g920 lenne a jobb választás?Van még valami Madkatz kormány is,de nem tudom mit lenne érdemes megvenni.
5.
5.
Grabowsky30+
Hát ez a nap híre számomra! Alig várom! Lesz belőle Early A vajon?
4.
4.
Falcon
Több szaz órám van az első részben imádom ez nekem az év híre m első napos vétel lesz jo lesz a v rally csalódásom után
3.
3.
Őrnagy
Nekem ez túl kemény, sajna.
2.
2.
pucu9011
Remélem olyan lesz minimum a vezetési élmény mint az első részénél. Nem drága kormánnyal játszottam, de így is hatalmas élmény volt.
1.
1.
crytek
Majd mint az első Humble-ba, jöhet :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...