Xbox 360 árcsökkenés várható

  • Írta: Daks
  • 2006. november 27.
  • Hardver
Link másolása
Robbie Bach, a Microsoft Entertainment and Devices részlegének elnöke a Mercury News-nak adott interjújában elárulta, hogy hamarosan Xbox 360 árcsökkenés várható.
Robbie Bach, a Microsoft Entertainment and Devices részlegének elnöke a Mercury News-nak adott interjújában elárulta, hogy hamarosan Xbox 360 árcsökkenés várható.

Az úriember szerint a Microsoft vezetői nagyon büszkék az egy éves előnyükre, de szeretnék is megtartani a nextgen piacon szerzett vezető pozíciójukat. Jelenlegi elsődleges céljuk, hogy minél alacsonyabbra nyomják a gyártási költségeket, hogy a terméket ezáltal olcsóbban tudják továbbadni a vásárlók felé. Az Xbox 360 konzol Magyarországon teljes hivatalos támogatás mellett, lokalizált menüvel november 3-tól kapható, átlag 100 ezer forintos áron.
5.
5.
machintos
azért aaaa ms nem folytat olyan undorito politikát az x.-el mint a sony ps-el.mert nem rég néztem egy német webes oldlaon az core szettje:67500-ba kerül szall azért nem olyan sok 7500-ft mint a ps-nél ahol 80-100ezer ft-al fizetsz többet.
4.
4.
kanduhrka
Emberek! Van élet ezeken a szarokon kívül is.
3.
3.
wasaby44
lol...

Miért nem kis árakkal kezdtek? Sokkal többen vennék, több lenne a profit, jobban járna a cég...

nem értem ezeket...
2.
2.
Ati898
ez már tényleg nevetséseg!mindenhol sokkal olcsóbb a konzolok és a játékok ! ja és hogy nem feledjem sokkal több a fizetés más országokvban pl Németországban.
1.
1.
Pukhi-zik
A magyar X kurva drága.Tiszta lehúzás.Itt ha lesz árcsökkentés jobb esetben akkor lesz esetleg annyi mint amiért most árulják kis boltok.De ha 5 tetves rongyot ha engedni fognak.Sztem ez dühitő.Angliában valami kiba**ott olcso egy gép egy játékkal.Itt mega csoro magyarokat is triplán lecibálják.Na ez kérem a szemétség.Ja és azt se feledjük ,hogy jó ideje lényegesen csökkent az x elöállítási kölcsége.JA és nehogy ideirja valaki ,hogy gyors garancia meg magyar papir.Kit érdekel amikor a parasztnak annyija sincs hogy kenyeret vegyen.Persze apuka megveszi akinek van píze könnyü.Japánban meg levitte az árat a microfos pont ott ahol e-miatt (többekközt) is lenézték a gépet mondván olcsó ps utánzat.Mi meg megkaptuk jó drágán. Elnézést a stílusért.Én igy gondolom

ÉS mégvalami Hd tv meg csak esténkéntt van legtöbbünkek,de reggel ha felkelünk hipp-hopp eltűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...