Skrillex szállítja a Kingdom Hearts III főcímdalát

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 28.
  • Hír
Link másolása
Mi sem számítottunk rá, hogy Donald kacsa és Elza mesebeli kalandjai alatt épp egy Skrillex-track fog pörögni. A dubstep DJ nagy rajongója a Kingdom Hearts-sorozatnak, így egy különleges főcímdallal járul majd hozzá a harmadik részhez.

A Kingdom Hearts III előzetesei és azok zenei aláfestése után nem csoda, ha felhúzzuk a szemöldökünket a hír hallatán, miszerint a híres dubstep-előadó, Skrillex is helyet kap majd a játék soundtrackjén. Nem is akármilyen pozícióban, ugyanis az amerikai DJ a hírek szerint magát a játék nyitó főcímdalát készítette el.

Skrillex eredetileg az előzetesekben is hallható Don't Think Twice című dalt remixelte volna, melyet Utada Hikaru énekelt fel. Végül azonban egy teljesen eredeti projekt kerülhet fel majd a játék korongjára, a szóbanforgó dal pedig a Face My Fears címet kapta. Egyelőre még nem sokat tudunk magáról a számról, a lemez megjelenéséig pedig január 18-ig kell várnunk.

Ez egyébként pont egy héttel előzi meg a Kingdom Hearts III megjelenését, amely 2019. január 25-én kerül a polcokra Xbox One-os és PlayStation 4-es verzióban egyaránt.

1.
1.
https://www.youtube.com/watch?v=vdjy0Ax4hmg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...