Márciusban érkezik a Command & Conquer 3

  • Írta: Daks
  • 2006. november 27.
  • Hír
Link másolása
Az EA végre közzétette a Command & Conquer 3 megjelenési dátumát. Ha minden igaz, akkor a játék egészen pontosan március 23-án már megvásárolható lesz.
Az EA végre közzétette a Command & Conquer 3 megjelenési dátumát. Ha minden igaz, akkor a játék egészen pontosan március 23-án már világszerte megvásárolható lesz.


A sorozat harmadik részében a GDI és a NOD immáron közösen egy olyan technológia fejlesztésébe kezd, ami semlegesítheti a tibérium pusztító hatását. A közös cél mellett a NOD azonban még mindig hisz a Kane-hez és a tibériumhoz fűződő ősi jóslatban, így összeszedve erejét komoly és gonosz döntésre szánja el magát. 2047. márciusában nukleáris lövedékkel semlegesíti meg a GDI Philadelphia nevű űrközpontját, melynek következtében a teljes Egyesült Nemzeti Védelem hadereje megbénul. A robbanás elpusztítja a GDI kommunikációs és technikai központját és, hogy teljes legyen a káosz, a merénylet utóhatásaként még radioaktív esőzés is sújtja a Földet. A sikeres akciót követően a NOD parancsnokok egy átfogó nagy támadást indítanak a földi GDI állomások ellen, akik a hirtelen merényletsorozat után képtelenek az ellenállásra. Itt szállunk mi be a játékba. Két lehetőségünk van: GDI parancsnokként feladatunk a megmaradt egységek összefogása és biztonságba helyezése valamint az ellentámadás megszervezése és kivitelezése. NOD kapitányként folytatnunk kell a GDI elleni megkezdett hadjáratunkat.

2.
2.
Micro Face
ez az, alig várom hogy megjelenjen
1.
1.
ballcsy2
hol lehet meg venni a superman returns the videogame-t?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...