További érdekességek a Wii körüli balesetekről

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Tegnap éjjel már publikáltunk néhány képet és egy videót is a Wii körüli balesetekről, kőkeményen lovagolva a témán továbbra is, most újabb incidensekről számolunk be.
Tegnap éjjel már publikáltunk néhány képet és egy videót is a Wii körüli balesetekről, kőkeményen lovagolva a témán továbbra is, most újabb incidensekről számolunk be.

Rochesterben, Jeremy Scherer feleségével három órát teniszezett és bowlingozott az új Wii Sports-ot próbálgatva. Programozóként dolgozó hősünk másnap elképesztő váll- és hátfájásra ébredt - saját elmondása szerint sem volt túlzottan sportos és fit korábban (bizonyára nem hallott még a mi Norbinkról), ám mosolyogva kiegészítette vallomását: "na majd a Wii segít rajtam!"

Halljunk némi friss pletykát a játékosok környezetében található tárgyakban, az ott tartozkodó élőlényekben okozott károkról: az utóbbi időben már nem csupán plazma TV-ket, lámpákat és bútorokat törtek össze a játékosok, de hallottunk arról is, hogy valaki egyenesen a falba vágta a gép kontrollerét, miután karja elfáradt a rengeteg játéktól. Egy kisasszony pedig szerencsésen találta el az irányítóval vőlegényét teniszezés, kutyáját pedig bowlingozás közben. Vicces lehetett. :)

8.
8.
nagi
Don't feed the troll! :D
7.
7.
fpeter
Nem kell 4 órán át hajladozni ... meg h lehet eldobni a távkapcsolót? xD

6.
6.
wasaby44
Sztetek hányan vettek Wii-t?

Azét egyből a balesetekről hallani nem fura? :D különös

Wii-podok...
5.
5.
Pukhi-zik
Sztem bármelyikönkel megeshet...biztos van rá esély bárki mancsában hogy tovaszáll a szerszám.Talán a gamék is igénylik az erös lendítéseket.Egy kis házi munkával stabil erösitöpántot lehet rá tenni.
4.
4.
fojesz
Bár igazad van félreérthető, mindjárt szerkesztem.
3.
3.
fojesz
Ki mondta, hogy a gép hibája? :) Ha a "Wii okozta" megjelölésre gondolsz, az csupán arra utal, hogy a játékos közvetlen nem tett kárt környezetében. Kellett hozzá a Wii is. :)
2.
2.
Carbon
na neharagudjatok mar de ez nem a konzol hibaja...ha vki olyan bena h eldobja a controlert akkor azt csak sajnalni tom...ez meg csak szora sem erdemes
1.
1.
skiz0
lol, hát úgy kell neki... :DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...