Premier előtti előzetesen a The Missing

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 3.
  • Videó
Link másolása
A célvonalhoz érkezett Swery és a Dragon Ball FighterZ fejlesztőjének, az Arc System Worksnek a közös fejlesztése, a The Missing, ami a közeledő premier alkalmából megkapta utolsó előzetesét.

Jövő héten, egészen pontosan október 11-én jelenik meg Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra Swery legújabb játéka, a The Missing. A Limbót idéző oldalnézetes akció-kalandjáték egy amerikai szigeten játszódik, amelynek esztétikája hamisítatlanul swerys.

A történet haldoklásról és feltámadásról szól. Miután J.J. Macfield egyik kedves barátja nyomtalanul eltűnik, hősnőnk felkeresi a nevezett rémálomszerű szigetet és kutatni kezd. A kaland azonban nem lesz egy könnyű menet, hiszen hősünk könnyen megsérülhet, többek között eltörheti a lábát, a karja leszakadhat, de akkor sem tántoríthatja el semmi a céljától, meg kell találnia a barátját!

Az utazás során számos fejtörőt kell abszolválnunk, akár fizikaalapúakat is, és a saját eltávolított testrészeinket is eszközként használhatjuk. A környezet kihasználása tehát roppant fontos lesz.

1.
1.
Yanez
Most van először olyan, hogy nem tudom eldönteni, érdekel-e engem ez a játék, vagy sem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...