Karácsonyi LocoRoco meglepetés

  • Írta: Daks
  • 2006. november 28.
  • Hír
Link másolása
Karácsony van, LocoRoco-földön már semmitől sem kell tartanod - sőt, most ünnepi meglepetésként új szereplők, új szintek és új dalok várnak rád a yourpsp.com-on!
Karácsony van, LocoRoco-földön már semmitől sem kell tartanod - sőt, most ünnepi meglepetésként új szereplők, új szintek és új dalok várnak rád a yourpsp.com-on!

Már nincs itt az a sok rémisztő dolog, így a tökök, denevérek és más hasonló lények, amelyek Halloween-re érkeztek. Már havazik, feldíszítették a fákat, és a zseléhez hasonló lények kórusa énekel. Tényleg itt van már a karácsony, és a levegőben érezni a szeretetet!

A Sony Computer Entertainment Europe-nál a manók szorgalmasan dolgoztak azon, hogy a Mikulásnak egy nagyon különleges ajándékot készítsenek, amit minden jól viselkedő LocoRoco rajongó megkaphat. 2006. december 11-től nagyszerű ingyenes karácsonyi csomagot talál minden PSP (PlayStation Portable) tulajdonos, aki a www.yourpsp.com webhelyen a Letöltések menüpontba ellátogat.

Tölts le, és járj be egy teljesen új, hólepte LocoRoco szintet, ahol csak úgy nyüzsögnek a repülő szánkók, a jópofa rénszarvasok és a többi karácsonyi figura. Énekeld velük együtt az új karácsonyi dalt, ami minden PSP rajongónál listavezető lesz.

Figyeld meg az új, kosztümös szereplőket. Vajon ez Jack Frost, a hóember, vagy valami furcsa, kerek szerzet, aki lefelé küzdi magát a kéményen? Vigyázz, nehogy a LocoRoco-id túl sok pulykát egyenek! És, ahogy az minden jól sikerült karácsonyi ünnepen szokás, várd csak izgatottan a sok elképesztő meglepetést!

Szóval mire vársz még, az első ajándék már ott is van a fa alatt, csak ki kell bontanod. Mindenkinek jó szórakozást!

2.
2.
Daks
asdfghjklkj - eliras igen, mar javitottam :P
1.
1.
SanAndriska
Hát ez télleg érdekes.

Amúgy lehet hülye kérdés. De mi ez a Loco-Roco?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...