Zseniális AI-val támad a Just Cause 4

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 7.
  • Videó
Link másolása
Újabb Just Cause 4-előzetest adott ki a Square Enix, melyben ezúttal a Fekete Kéz nevű magánhadsereg kapja a főszerepet, akik Solís egész térségét rettegésben tartják. Ezúttal sosem látott intelligenciájú ellenfelekkel lesz dolgunk.

Rico legújabb kalandjai rohamosan közelegnek, éppen ezért a Square Enix jónak látta, ha ténylegesen elárasztja a rajongókat minden héten egy-egy újabb kedvcsinálóval, hogy még inkább a reflektorfénybe kerülhessen a Just Cause 4.

Ezúttal ráadásul egy egészen hosszú, 8 perces előzetes érkezett, melyben a Fekete Kéz katonáit ismerhetjük meg, akikkel Ricónak is meg fog gyűlni a baja december 4-től PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt.

Emellett azt is megtudjuk, hogy az idei Just Cause a "legek" játéka lesz; a franchise legnagyobb pályája vár ránk, a leggazdagabb és legrészletesebb környezettel, itt találkozhatunk majd a legtöbb járművel és fegyverrel, valamint Ricóra is a Just Cause 4-ben fognak várni a legizgalmasabb és legveszélyesebb kalandok.

7.
7.
frankdelgado
Ha csak egy hangyafasznyival is lesz jobb, mint a 3 akkor kell!. Majd leárazáskor persze, vagy hasznáttan.....Imádtam a 3-ban garázdálkodni...
5.
5.
markoci555
akkor miért nem arról szól a videó, hogy bemutatják szituációkban, nem érdekelnek a katonák
2.
2.
Heldengeist
Lassan el kéne már indítani a 3-at. Meg van már nem is emlékszem mióta.
1.
1.
mestermagyar
"sosem látott intelligenciájú ellenfelekkel lesz dolgunk"

Ilyen hírekből nem volt már vagy ötezer az utóbbi 2 évtizedben és a legtöbb annyiban testesült meg hogy bebújnak az ellenfelek a fal mögé?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...