Call of Duty: Black Ops 4 - jöhetnek a modok?

  • Írta: szlav
  • 2018. október 8.
  • Hír
Link másolása
A Treyarch különös figyelmet fordít a PC-s rajongótáborra, így a Black Ops 4 megkap szinte minden opciót, ami a Master Race szemének-szájának ingere lehet. Az egyik legfrissebb tweet szerint akár a modolás is ismét terítékre kerülhet.

Nem csak egy mezei sufniportot kapnak idén a PC-sek, ezt már a bejelentéskor leszögezte a Treyarch. Az idei Call of Duty 4K-támogatással, rengeteg grafikai opcióval és limit nélküli framerate-tel (a Blackout kezdetben 120 fps-re lesz limitálva, a későbbiekben ezt 144-re emelik, majd uncapelik) kerül a boltokba. Mi másra vágyhat ezek után egy igazi keyboard warrior? Modtámogatásra!

Ez pedig talán nincs is olyan messzi távlatban, mint ahogy gondolnánk. Habár a megjelenéskor biztosan nem számíthatunk semmi ilyesmire, a Treyarch szerint egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a későbbiekben nyissanak a modderek felé is. Valószínű, hogy a PC-s játékosok közül rengetegen örülnének ennek a lehetőségnek, emlékezzünk csak vissza a CoD2-CoD4 modok korszakára. Tegye fel a kezét, akinek mond valamit az, hogy "GOB Rats"!

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én kerül a boltok polcaira PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadásban.

1.
1.
razipapi
úúúú "mp_gob_rats_v2"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...