Black Ops 4 - 14 multis térképpel indítunk

  • Írta: szlav
  • 2018. október 9.
  • Hír
Link másolása
Megérkezett a Call of Duty: Black Ops 4 többjátékos térképeinek listája. Köztük 10 vadiúj és 4 klasszikus, felújított map kapott helyet. Emellett megtudtuk azt is, hogy egy jókora első napos frissítés vár majd minket a játék előtt.

Jókora elsőnapos frissítésre számíthatunk, ha bele akarunk ugrani a Call of Duty: Black Ops 4 csatatereire. Az Activision már előre figyelmezteti a játékosokat, hogy egy 50 GB-os update vár majd ránk, ha lemezes változatban vásároltuk meg a shootert. A teljes csomag letöltése nélkül sajnos képtelenek leszünk elindítani a Multiplayer, vagy Zombies játékmódokat, a Blackout azonban körülbelül 16-20 GB adat letöltése után már játszhatóvá válik. A merevlemezen foglalt adatmennyiség egyébként 55 GB lesz, de az optimális letöltési sebesség érdekében jó, ha félreteszünk 112 gigát.

Ami pedig a Multiplayer-térképeket illeti: a Black Ops 4 Reddit-oldalán kering egy screenshot, amely bemutatja a többjátékos helyszínek listáját. A tíz új térkép az Arsenal, Contraband, Frequency, Gridlock, Hacienda, Icebreaked, Militia, Morocco, Payload és Seaside neveket kapták, de négy korábbi térkép is visszaköszön majd, név szerint a Firing Range, a Jungle, a Slums és a Summit. Később persze ez a lista tovább bővül majd, kezdve a novemberben érkező Nuketownnal.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

7.
7.
Beniciodeltoro
Félve kérdem, 2020-ra lesz új motor alatta, vagy még nem elég az a néhány milliárd dollár amit a cod branddel összetarháltak ? :)
6.
6.
Beniciodeltoro
#4: Mondja az új fiú a 2 hónapos profiljával :)
5.
5.
PaprikaJancsi
#3: Nem nehéz kiírni a telefonos játékokra, hogy konzol szintű grafika, ha például ezt vesszük alapon. :D
4.
4.
Shady1717
#3: XDDDDDDD láttam h van komment van a posztnál ,gondoltam h te vagy xD Csak ezért regisztráltál nem?:D
3.
3.
Beniciodeltoro
Szép, tűéles grafika.

Ja nem :))

Szebb grafikával mennyi lenne, 200 giga ?
2.
2.
shatterhand
#1: Javitom. A digitális mar a patchelt részt szedi le. Úgyhogy a lemezesek szivnak mert igy is úgyis le kell tolteni csak aznap. Nincs preload nekik
1.
1.
shatterhand
Lemaradt egy "is".
Mindenkinek le kell tolteni a patchet,nem cssk a lemezesnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...