Overwatch - LEGO Bastion érkezik elsőként

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Közelednek az első hivatalos Overwatch LEGO-figurák, melyek közül Bastion már fel is tűnt a Blizzard Gear Store-ban. A nem is olyan távoli jövőben várhatóan újabb karakterekkel fog bővülni a kínálat.

Alig egy hete leplezte le az Overwatch egyik hivatalos Twitter-bejegyzése, hogy bizony a franchise ellátogat a műanyag kockák világába, igaz, akkor még mindenki Tracer felbukkanására számított elsőként, hiszen a teaseren is ő tűnt fel egyedül.

A mai napon azonban hivatalosan is megérkezett az első modell, aki nem más lett, mint Bastion. A közel 12 centiméteres robot, melyet 182 darabból építhetünk meg, jelenleg 25 dolláros áron (körülbeül 9 ezer forint) tudunk megvásárolni a Blizzard Store-ban, a játékbeli „Omnic Crisis orange” kinézettel felvértezve. Az alkotás különlegessége, hogy a géppuskája is „működőképes”, ugyanis apró LEGO-töltényeket tud kilőni. Az ulti ezúttal sajnos elmarad, LEGO Bastion ugyanis nem képes átalakulni apró tankká. Viszont legalább Ganymede ezúttal is ott ül a vállán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...