Nem kap harmadik évadot az Iron Fist

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 13.
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflix és a Marvel hivatalosan is megerősítették, hogy az Iron Fist második évadát nem követi újabb, viszont a jelenlegi állás szerint nagyon úgy fest, hogy a karakter valamilyen formában a sorozatos univerzum része marad.

Először a Deadline számolt be a hírről, miszerint megvan a Marvel és a Netflix 2013-ban indított sorozatuniverzumának első áldozata. A döntés értelmében az Iron Fist már biztosan nem kap harmadik évadot. Úgy tűnik, a sokat kritizált első évad utáni biztató és egyértelműen sokat fejlődő második szezon sem váltotta meg különösebben a világot, így a streaming szolgáltató a Marvellel közösen úgy döntött, elengedik Iron Fist kezét.

A kiadott közleményben hosszasan ecsetelik, hogy mennyire köszönik a Netflix és a Marvel Television munkatársainak a munkáját, illetve a rajongóknak is hálálkodtak egy sort, hogy az első két évadot végigkövették. Végül azzal zárják a közleményt, hogy bár a Netflixen véget ér a sorozat, de a halhatatlan Iron Fist tovább él majd.

Ez pedig akár több formában is megvalósulhat. Egyrészt könnyen lehet, hogy a Disney hamarosan induló szolgáltatásán kap újabb esélyt a karakter, így elkészülhet a harmadik évad. Egy másik feltételezés szerint pedig Luke Cage és Iron Fist karaktereinek kombózásával sorozat készülhet a Heroes for Hire-ből.

4.
4.
hadzsime
#3: Nekem tetszett az első évad, David Tennant elvitte a hátán.
3.
3.
adamsfamily
#2: Ennyi erővel a Jessica Jones méltóbb lenne a kaszára.Annak az egész első szezonja unalmas volt.
2.
2.
hadzsime
#1: Szerintem túl sokan csalódtak akkorát az első évadban, hogy a másodikra már nem fizettek be.
1.
1.
Stack
A második évad sokkal jobb volt mint eddig bármelyik folyatás az érintett univerzumban. Fura hogy pont azt lövik le ami a legjobb irányba mozdult el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...