Folytatást kap a Monster Energy Supercross

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 17.
  • Bejelentés
A Milestone még egyszer nekifut a tengerentúlon igen népszerű szuperkrossz-bajnokságnak. Februárban érkezik a Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2 megújult karriermóddal és pályaszerkesztővel.

A Milestone bejelentette a Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2-t, amely világszerte 2019. február 8-án landol a boltokban PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Tehát az olasz fejlesztő egy év alatt rakja össze a folytatást, amely minden tekintetben szintet tud lépni az ígéretek szerint.

Amellett, hogy a bajnokság minden pályája és versenyzője helyet kap a programban, megújul a karriermód, tovább finomítják a beépített pályaszerkesztőt is. A belerázódás is könnyebbnek ígérkezik, lévén az oktatómódot is további opciókkal vértezik fel, illetve a játékmeneten is finomítanak, nem is keveset.

Motorunkat kívülről-belülről testreszabhatjuk, több mint 300 mechanikus alkatrész közül mazsolázhatunk. A Dynamic Flow Aid segítségével mindig megtaláljuk a folyamatosan deformálódó pályák ideális íveit.

4.
Őrnagy
Inkább adnának ki kevesebb, de jobb játékot.
Ezek a Gravel-szintű cuccok csak pár órára nyújtanak szórakozást. Kb mint amikor a vonaton letöltök a mobilomra egy játékot, hogy utazás alatt elüssem valamivel az időt. Csak amíg egy mobiljáték ingyenes, ezekért súlyos pénzeket kérnek. (újan).
3.
godach
#1: Könnyű recept. Annyira nem jó, de nem is rossz játékok. Hiánypótló stílusok, no meg könnyen átvihető (szerintem) modellek.
Pár játékukat én is megvettem.
2.
crytek
Már kijárna ennek a cégnek egy Humble Milestone Bundle...
1.
semike
Konkrétan, hogy a fütyibe csinálják ezt a májsztonosok?!
Évente 2-3 game...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...