Black Ops 4 - interaktív térképet kapott a Blackout

  • Írta: szlav
  • 2018. október 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Habár a Blackout meccsei néha eléggé hektikusak tudnak lenni, sosem árt, ha kellő felkészültséggel ugrunk neki a harcnak. Az interaktív térkép segítségével még a játszma előtt megtervezhetjük a stratégiánkat, ezt pedig megoszthatjuk barátainkkal.

Az a battle royale-játékok egyik legizgalmasabb tulajdonsága, hogy az ember sosem tudja, hogy mi vár rá a következő meccs alatt. A helyszín ugyan adott, de nem lehet tudni, hogy hol futunk össze ellenfelünkkel, vagy, hogy éppen milyen felszerelést sikerül összeguberálnunk. Akkor tehát csak az ügyességünkön és a szerencsén múlik a győzelem? Egy frászt! A Redditen csak Game_Maps néven futó felhasználó egy igen hasznos eszközzel segíti a legösszeszokottabb csapatokat.

A Blackout Interactive Map pontosan az, amire a neve alapján gondolnánk. A Black Ops 4 battle royale-módjának helyszínét egy átlátható, egyszerűen kezelhető térképen fedezhetjük fel, rajta pedig megtaláljuk az összes lehetséges jármű és lootláda spawn pointját. Emellett saját útjelzőket tűzhetünk ki, majd a végeredményt megoszthatjuk csapattársainkkal - így már az érkezéskor mindenki egy lapon lehet a taktikát illetően. A térkép egyébként folyamatos fejlesztés alatt áll, a legutóbbi frissítés óta például megtalálhatjuk rajta a Dark Ops Challenge-eket is.

A Call of Duty: Black Ops 4 PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is elérhető.

1.
1.
shatterhand
Nem sok értelmét latom,de mimdegy.
Amugy minden multiban ugy van hogy nem tudhatjuk mi var rank;))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...