Lelepleződött a Layers of Fear 2

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Szépen megetetett minket a Bloober Team. Március óta tudjuk, hogy a csapat a némafilmek hangulatát idéző Project Méliès-n dolgozik, amely igazából a Layers of Fear folytatása lesz. Csekkold bemutatkozó trailert!

A Project Mélièst még márciusban jelentette be a Bloober Team. A mozi történelmének korai időszakát idéző teaserből arra következtettünk, hogy a játékot a némafilmek és Georges Méliès munkássága inspirálta. Nos, ma kiderült, hogy nem egy új IP-vel van dolgunk, hanem a Layers of Fear 2-vel.

A videót a Kampókézből ismerős Tony Todd narrálja, és már láthatunk benne ingame jeleneteket is. Lesz itt lángba borult koporsó, és ahogy azt már az elődben és az Observerben megszoktunk, drasztikusan átalakuló pályákon kolbászolhatunk.

A hivatalos honlap is szűkmarkú a konkrétumokat tekintve. Annyi biztos, hogy az anyag 2019-ben érkezik.

5.
5.
Tetszett az elso, de csak nagyon learazva, mert igazabol alig tobb, mint 2 ora gameplay-rol van szo, ennyi ido alatt kenyelmesen vegvittem. A dlc-t a mai napig nem volt kedvem megvenni.
4.
4.
hoaw
Az első rész nekem is hitvány volt. Nem okozott se komoly félelmet, sem a "jumpscare"-ektől se ijedtem meg. Outlasttól is jobban féltem, ami nagy szó, mert az se a szívem csücske. Remélem csinálnak valami értékelhetőt.
3.
3.
Matt8888
Nekem voltaképpen az első is tetszett, nem feltétlen a "nem igazán ilyesztő félelem" miatt, hanem inkább a mesélés mibenléte miatt. Bár tudom, hogy nem egy Bioshock, hogy egyéni műfajt teremt, az határozotan tetszik. Részleteiben látszik az újítása szerintem. Várom
2.
2.
PaprikaJancsi
Életem egyik legérdektelenebb horror játéka volt. Semmi valamire való hangulat, vagy ijesztés. Inkább csak egy unalmas séta szimulátor volt. Az alap ötlet jó volt, a megvalósítás pocsék. Remélhetőleg a második rész jobb lesz.
1.
1.
joshfeed
Tony Todd narrálása és a LOF első része garancia a jó folytatásra :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...