Biztosan lesz Star Wars: KotOR 3

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy interjúból tudtuk meg, hogy a LucasArts már nagyban készítteti a Star Wars: Knights of the Old Republic-sorozat harmadik részét - ez kell nekünk!
Egy interjúból tudtuk meg, hogy a LucasArts már nagyban készítteti a Star Wars: Knights of the Old Republic-sorozat harmadik részét - ez kell nekünk!



A LucasArts marketingese, Nancy MacIntyre elmondta egy interjú keretében, hogy a Star Wars-játékok kiadója az elkövetkezendőkben több sorozatot folytatni kíván, úgy mint például a cég által igen kedvelt Knights of the Old Republic (KotOR)-szériát is. Mindennek nagyon örülünk, ám kiderült az is, hogy a LucasArts üzletpolitikája a jövőben évi két Star Wars-játékkiadást enged meg - ez pedig nagyon kevés: ki tudja ily módon, hogy mikor érkezik a KotOR 3...
19.
19.
Rizsán
Nekem a Kotor 1 és a Sith lords is nagyon tetszik. De ha meglesz a harmadik epizod is ne csak Pc-re, Xbox-ra,meg Ds-re legyen hanem Xbox 360-ra,Ps3-ra is meg Wii-re is.
18.
18.
ngoht0528
Nos, lehet, hogy későn válaszolok de megtenném, jobb későn, mint soha.

Szóval és a KOTOR 3 ban az első rész folytatását várnám. Hiszen amikor megtudtam, hogy a karrakterem Revan nagyon meglepődtem és meg is tetszett. És mivel Revan " álma" "célja"

mindig is az volt, hogy elpusztítsa a Jediket és, hogy elmenjen a galaxis ismeretlen részébe és úgy is mondta keia h elment oda. Szóval

én úgy várnám a folytatást, hogy revannal vagyunk

és a titokzatos galaxis részben vagyunk, ahol ősi Jedik, vagy

elveszett Sit birodalom van és itt még kitalálni egy történetet,

hogy lehessen választani a jó és a sötét oldal között. Én a 3 ba

betenném még revan réi tanító mesterét keiát és Vandar mestert is és így kombinálni egy jó kis történetet és még a bozótba menekült chartot is beraknám :) Én nem nagyon változtatnék semmit grafika és irányítás ügyileg, hiszen nem lenne jó ha olyan gépigényt kapnánk

mint amilyen a GTA 4. Szóval ez a kicsi motor tökéletes lenne.

Kicsivel több képességet és harci mozdulatokkal bővíteném, de

elsősorban ezzel a történettel folytatnám a részt.



A nevek rossz leírásáért elnézést. Ez szerény véleményem, és ezt várnám a kotor 3 ba, Szerintem ötletes és illene is az előzőrészekhez.
17.
17.
starwarsfan
sztem a 2 nem rossz mert má job dolgok vanak bene igaz nem oan érdekes mint az 1 mert csaka jediket ke kutatni stb de fegyofejlesztési tárgy sokal több van és ha okos vagy te gyárthatsz dolgokat engem ez fogott joban meg mint a kotor 1 mert ot csak volt egy két fejlesztési tárgy amit felveheté nem gyárthatá a kotor 2 ben meg ha okos vagy jól fejleszted magad ako hiper szuper fegyokast gyárthatsz
16.
16.
gyuri213
Dinji...a the force unleashed a 3. és a 4. rész között játszódik a filmben.

Melyben Darth Vader Tanítványát alakítjuk...a kotor pedig 4000 évvel az 1részhez képest:-)
15.
15.
nihilus
14.
14.
Dinji
http://www.lucasarts.com/games/theforceunleashed/


tessék..itt van egy trailer...az igazi neve Star wars:The Force unleashed...már nagyon várom ;)
13.
13.
Dennisson
Én mindig is nagy Jedi Knight rajongó voltam. Számtalanszor végigvittem mind a Jedi Outcastot meg a Jedi Academt, amikor szólt egy haver, hogy van egy Kotor nevű játék ami (ha a Jedi Knightok tetszenek) nagyon bejönne nekem. Átmentem hozzá és megnéztem miatt. De a KATTINTGATÓS játékmenete miatt nem érdekelt a game. /(Fiatal voltam és fasz)/ Aztán megláttam a MediaMarktban 4000 Ft-ért és mivel annyian rágták a fülem miatta, meghát azért csak az ÉV JÁTÉKA lett 2003-ban, megvettem. A kedvenc játékommá lépett elő (persze csak a Prince of Persiák után) és 8-szor végig is toltam. Aztán egy másik MediaMarktos körutam folyamán megláttam a második részt a The Sith Lords-t. Annak ellenére, hogy a haverok szerint ez már nem olyan jó mint az első én habozás nélkül kosárba helyeztem. Nagy boldgogan installáltam és kezdtem el vele játszani, majd egy óra múlva...örjönghetnékem volt. A játék hangulatilag nulla, játékélményileg (ezalatt a pörgést és az akciókat értem) nulla, történetileg nulla a főkarin kívűl pedig szinte minden más karakter egy teljesen felesleges üresjárat. Magyarán egy foss az egész. Az Obsidian nem tud játékot csinálni a Lucas Arts meg csak szimplén lerombólta a Kotor szellemet!!!

/(szúúúúúúúúúúúúúúzá...szúúúúúúúúúúúúúzá)/

Ennek ellenére...várom már a fojtatást de nem várok sokat a játéktól. Remélem a második résznél jobb lesz de az biztos, hogy az első rész már nem tudják visszahozni.

Elnézést kérek azoktól, akik szeretik a The Sith Lords-t, de én nem.

12.
12.
Acelas
Szerintem nem mondtál most igazat az EA ról. Az összes need for speed megy közel maxon akadás nélkül. A gépem: athlon XP 2200 GeForce FX 5700 512mb 400hz ram. Ez egy eléggé régi gép és mégis mennek rajta az EA játékai. Ezzel szemben nemtudom megnézted e pl a test drive unlimitedet. Na annak tényleg nagy a gépigánye. Minimumom olyan nfs 2 es graffal és akad nálam. Igaz a Kotorokat jól megoldották mert a kettő is megy maximumom. Hát csak enyit akartam írni hogy ha valki elolvasná amit írtál nehogy félrevezesd, mert az EA játékainak jó a grafikája és nagyon kicsi a gépigánye.
11.
11.
scysab
Az atomerőmű nem feltétlenül szükséges. Ha a harmadik részt is az Oblivion Entertainmentre bízzák, ők a meglévő grafikus motorral és a tlejs softwerrel 1 GB RAM-ig és 256 MB-s videokártyáig bele tudnak szorítani valami olyat, amihez az EA-s gárdának (Említrett Battlefield2)3x-annyira van szüksége. Nem akarom blamálni az EA-t, de a gyors gyártás miatt a bug-okat nem javítják ki, és a tömörítésre nem marad idejük. A fő problémát inkább az idő jelenti, szerintem csak 08 végén várható teljesen használható verzió, PC-re inkább később.
10.
10.
Lovi Tommy
A következő tíz év játéka lenne a KOTOR3, ha megjelenne. Én nagyon várom már, bár akkor bekéne szereznem egy új videokártyát, mert valószínűleg a grafikája király lesz.

Tényleg Revan nyomát kell keresni?
9.
9.
Trektomi
Akit érdekel a Kotor 3 sztoria az nézze meg a http://knightsoftheoldrepublic.filefront.com/
oldalon ott már fenn van. Igaz csak angolul de már ez is valami.
8.
8.
General Thomas
egyébként el lett írva a cím, egy S betű lemaradt a Knights-ról
7.
7.
daevidt
Nem baj ha nem adják ki hamar, csak dolgozzanak rajta sokat, legyen minél jobb. A KOTOR1 a 3. kedvenc játékom (Diablo2, Morrowind után) remélem jön PC-re is. vagy wii-re, azt úgyis akarok venni 1 éven belül.
6.
6.
Mast3rmind
Lol és bejelentenék, hogy ez is konzol exluzív cím lesz xD
5.
5.
Utys
Vannak jó hírek is azért, megnyugtató.
3.
3.
Alhun
Jó hír, reméljük nem csalódunk Lucas bá csapatában. De azért már valami Jedi Knight-ot is bejelenthettek volna :D (Igen, igen, látom, hogy jövőre csak 2 park wars játékot készítenek, de 2008-ban ki nem örülne egy új JK-nak?)
2.
2.
Dakkon
remélem obszidian csinálja, értenek az rpg-hez
1.
1.
hunlord
De az a lényeg hogy lesz! Éljén éljen!! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...