Animációs Star Trek-vígjátéksorozat készül

  • Írta: szlav
  • 2018. október 26.
  • Cooltúra
A CBS egy felnőtteknek szóló animációs sorozatot rendelt be, amely a Star Trek univerzumába kalauzol el bennünket. A Lower Decks alcímű széria mögött pedig nem más, mint a Rick and Morty írója áll majd.

A Star Trek: Discovery és a Picard kapitány életére fókuszáló széria után az amerikai CBS egy újabb Star Trek-sorozattal készül meghódítani a nézőket. A zsáner és a kivitelezés azonban jócskán eltér majd az eddig megszokottaktól, ugyanis egy animációs, kifejezetten a felnőtt közönségnek szánt vígjátéksorozatot kapunk majd, egyenesen a Rick and Morty írójának tollából. A félórás epizódokkal operáló projekt a Csillagflotta egyik leghaszontalanabb hajójára kalauzol el bennünket, a címből adódóan pedig valószínűleg az alacsony rangú átlagemberek életére fókuszál majd.

A szériát vezető Mike McMahan pedig az Adult Swimnél letett névjegyét nézve egyértelműen remek választás egy ilyen projektre. A sorozat produkciós cégét, a Secret Hideoutot vezető Alex Kurtzman (aki társíróként dolgozott az első két J.J. Abrams-féle Star Trek-filmen) a következőket nyilatkozta McMahannel kapcsolatban:

"Mike már az első mondatával elragadta a szívünket: 'Egy sorozatot akarok csinálni azokról az emberekről, akik a kis sárga patronokat betöltik a replikátorba, hogy aztán egy banán jöhessen ki annak a túloldalán.' Mike macskáját Rikernek, a fiát meg Sagannek hívják. Az ember tényleg elkötelezett, ha Star Trekről van szó. Hihetetlenül vicces és ismeri az összes Trek-epizód minden részletét. Ettől olyan különleges: igazi örömteli, rajongói szívvel képes írni. Már alig várjuk, hogy lássuk Mike egyedi stílusát, ahogy igyekszünk kibővíteni és bemutatni a Star Trek világát minden korosztály számára."

6.
HMoody
A DS9 volt a sorozatok fenypontja. Utana a Voyager is hozta az eredeti alkotok szinvonalat. Az Enterprise mar uj volt, de volt meg par eredeti iro a csapatban es egesz elfogadhato lett. Ami utana jott, foleg JJA bacsival, na az katasztrofa. Egy gagyi akciofilmet csinalt belole.
5.
Stack
#2: Mi a baj a DS9-al?
Végre nem egy hajóra voltunk korlátozva ami mindig új helyekre mehetett, hanem végre kibontakozhatott egy kicsit a teljes Star Trek univerzum és megismerhettük a statikus részeit a galaxisnak.
4.
Max3000
#2: Szerintem a Star Trek sorozat nem pont ettől fog kitörni,ha eddig nem tört ki.
Egyébként nem feltétlen tudatlanok nézik le a szériát,hanem csupán arról van szó,hogy más generáció más szemmel néz rá.A 3 részes mozinál elmondható,hogy hazánkban is jó filmnek tartja a többség.Vagyis én eddig ezt szűrtem le.
3.
delphijos
#2: “nálunk csak a rossz minőségű sorazotokat adták”

Ez egyáltalán nem igaz. És Deep Space 9, hamár..... Amúgy az is elég igényes sorozat. Más mint a többi , de nagyon jó.
2.
strike19
Ez elsőre ugyhangzik mint az Orville , csak rajz filmbe.
Én jobban szeretem a rajzfilm vigjátékot mint az élőszereplőseket , úgyhogy várom.

Egyébként ez kitörést adhat a Star Trek-nek sajna a sorozatot sok tudatlan lenézi.(Főleg Magyarországon (volt Keleti block országokba) nálunk csak a rossz minőségű sorazotokat adták a kábeltv terjedés korszakába ugye Dead Space 9 és a többi.)Így hátha sikerül egy kicsit a Redneck emberekkel is megismertetni ezt a csodálatos univerzumot.
1.
Stack
OMG!
Ez jónak ígérkezik :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...