Anthem - íme, a teljes első küldetés

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 29.
  • Videó
Link másolása
A Paris Games Week apropóján a BioWare egy livestreamben mutatta be az Anthem első misszióját, de lecsekkolhatjuk javelinünk két speckó képességét is munka közben. Nyilván kicsit spoileres a közvetítés.

A játékban szereplő öltözet lényegében egy exoskeleton, ami jetpacként is funkcionál, de mindegyik javelinnek van egy ultimate képessége - az alábbiakban a Stormot és az Interceptort nézhetitek meg.

Az Anthem első küldetése The Lost Archanist címen fut, a játékosok feladata az, hogy felkutassanak egy eltűnt személyt. A rutinfeladat azonban nem megy simán, egészen kemény ellenállásba ütközünk.

A héten a készítők egy újabb livestreammel lepik meg az érdeklődőket. A végleges változat február 22-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Az előrendelői demóra február 1-jén csaphatunk le.

28.
28.
MKRhun
Ez a xar et meg most minek?
Na mind1 megyek vissza lovat csutakolni......m
27.
27.
almaspite
#26: Én is szeretem őket, de mass effect 3 után, már nem igazán szavaztam nekik bizalmat. Érdekes modon az androméda még tetszett nekem. Azonban EA-nek nem számít, elküldték a süllyesztőbe.
26.
26.
Macifasz
#18: Ne is mond, a mai napig mérges vagyok a Biowarera, hogy ezért áldozták be a Mass Effectet. :-/ És akkor a Kotor fiaskójukról még nem is beszéltem. Régen az egyik kedvenc fejlesztő csapatom volt, de mára már...
25.
25.
almaspite
#14: Köszi, ez tetszett, legalább mosolyogtam egy kicsit.
24.
24.
almaspite
#17: Amy Hennig-is megmondta nem vesszük a történet orientált játékokat, szóval kérlek nyugodj bele abba, hogy nem érkeznek jó single player játékok. xD

Ezek szerint még is megéri csinálni őket, csak hát ahol tudsz a haverjaiddal játszani ott letudnak gombolni jó pár plusz dodót skinre. Vagy mint a destiny egy teljes árú játék, de vedd meg még egyszer a játékot, hogy normálisan tudj másokkal játszani.
Biztos vissza hozzák az árukat és még szép profitot is termelnek, de hát nem lehet összehasonlítani az ilyen fajta legombolásokkal.
20.
20.
Fata Morgana
#11: Hagyd a "szarkazmust" szeretné elsajátítani, de már írtam neki, hogy gyenge, harmat gyenge nem ártana hozzá némi intelligencia, de csak próbálkozik "szegényke".:))
19.
19.
Derivel
Nagyon várom már. Egy dolgot várok még, mielőtt előrendelem. Azt, hogy a boltok kiírják az árát, mert értelemszerűen a legjobb áron akarom megszerezni. :)
18.
18.
GAMEROD
Inkább a Mass Effect-nek adtak volna ilyen grafikát, lehet nem lett volna akkora bukovári. Ez pedig szerintem olyan játék lesz hogy lehet sokan megveszik a nagy hípe meg a grafika miatt, de gyorsan el fogják unni az agyatlan lövöldözést és a fel-alá ugribugrit.
17.
17.
Macifasz
#16: Kimaradt még az AC Odyssey.
16.
16.
Macifasz
#3: Spider-Man, God of War, Red Dead Redemption 2, Detroit: Become Humans, A Way Out, Shadow of the Tomb Raider. Ez csak hat minőségi játék az idei évből ami bizonyítja, hogy igen is bőven van még kereslet a Single kampányokra. Ok, a RDR2 esetében lesz multi, de akkor is.
15.
15.
bitbandita
#3: Részben igaz, de csak részben, hál' Istennek. Valóban a nagy kiadók nagyon megtolták a multis játékokat, de a single playing erős túlzás, hogy halott lenne. Csak azért érzed így, mert valóban rengeteg a multis játék, de ebben semmi csoda nincs az erős hardverek, és a széles sávú net korában. Igény mindig volt rá, az emberek szeretnek egymással játszani, közösségben, ez mindig így volt, a technológia pedig mára lehetővé teszi, hogy ezt számítógépen/konzolon is megtehessék, akár egy kontinensnyire egymástól. Sokkal nagyobb probléma a járulékos dolgok, a loot box és hasonlók, amikor egy alapvető single játékot is online tartalmakkal "dobnak föl", az pedig hozza magával a fizetős skineket, karaktereket, fegyvereket.
14.
14.
frankdelgado
#12: Nem számít sem a 4k, sem a 60 fps. Elég a 30, vagy az alatt,csak exlklúzív legyen. A Sony innovatív cég. Csupa újat és korszakalkotót hoznak létre. Pl az olyan hűtést, aminek van hangja. Vagy játékok terén : feltalálták a pókembert, a zombis, posztapokaliptikus játékokat, "én a robot" témában köröket vertek Asimovra és feltalálták a régészes, kincskeresős játékokat. Ezek tények.
13.
13.
shatterhand
Nem tűnt rondának. Szimplán unalmas ugy ahogy van. Destiny csak tpsben. Levegoben az a kék csova amit húzott kifejezetten zavaró volt. A lángoló kéz nem kevésbé.
Talán nem lenne rossz,ha vmi.kis cégtől jönne első próbálkozáskent. De mint EA AAA játék...Ez?
12.
12.
Őrnagy
#11: Ez így igaz. Én már majdnem elkezdtem isteníteni, de megláttam, hogy multiplatform. Tök szar, ronda, és elavult az egész játékmenet, a Microsoft meg köztudomásulag egy sorosbérenc cég.
8.
8.
frankdelgado
#6: Most világvége hangulat van, mert az RDR2 jobban fut xox-en. Gondolom itt is így lesz. Ezek a nyomorúság virágai meg most rázendítenek újra a régi dalra :)
7.
7.
RangerFox
#1: nem így fog kinézni és futni
3.
3.
crytek
#1: Ó az a világ már nem létezik ahol only single player volt a szem előtt...az ma már csak kb a nyomok árnyékába SE maradt már...
2.
2.
Batman
Fele Warframe fele Destiny.
1.
1.
kastorhun
Eddig úgy ahogy tetszett, de ez a videó valami elképesztően rossz.
Nem csak a középszerű (ami néhol már már csúnyának mondható) grafika miatt mondom ezt, a harc maga rettentően monotonnak tűnik, arra pedig kíváncsi lennék hogy ez konkrétan miben különbözik a Destinytől.
Valószínűleg már csak az álmainkban fog elkészülni a Jade Empire 2, a Biowaresek már évek óta elszeretnék készíteni, de a kiadó le se sz*rj* őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...