Durva nehézségi szintet kapott a The Evil Within 2

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 29.
  • Letöltés
Abszolút dicsérendő a Tango GameWorks részéről, hogy a mai napig életben tartja a The Evil Within 2-t. Ha extra kihívást keresel, vagy pont ellenkezőleg, kicsit könnyíteni szeretnél a játékon, mindenképp jól jársz az új frissítéssel.

Megérkezett a The Evil Within 2 eddigi legkeményebb nehézségi szintje, a nightmare-fokozatnak is felfogható Akumu, amelyben még erősebbek lesznek az ellenfelek, könnyebben észrevesznek és az erőforrásokból is folyton hiányt szenvedünk.

A dolog pikantériája, hogy csak azok a játékosok kapják meg az Akumut, akik rendelkeznek Bethesda.net-hozzáféréssel, és a játékon belül kapcsolódnak hozzá. Nem egy nagy érvágás.

Ezenkívül a másik véglet is jól jár, vagyis azok, akiknek a legkönnyebb nehézségen is beletörik a bicskája a túlélőhorrorba. Most már a különféle csalások is bekapcsolhatóak menüben, így sokkal könnyebben boldogulhatunk a harcok során, hiszen végtelen állóképességet vagy életerőt is kaphatunk.

A The Evil Within 2 pont egy éve jelent meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Halloween apropóján simán elővehető egy kis borzongás erejéig, amit akár belső nézetben is átélhetünk.

6.
strangerthingsfan
#1: figyelj kibaszott jóa 2! Ha szereted a silent hillt-t, last of ust, kb annaka kettőneka mixe erős sztorival, patika hangulattal, nagyon király gém.
Én láma vagyok nekem normalon is kemény kihívást nyújtott, casualon szerintem abszolút fan móka. TPS horror rajongóként ki ne hagyd!
5.
h.jozsa
#4: A resiket is akkor baszták el a dead space-t is!......és ez volt a baki itt is....meg a nyílt világ erőltetése......a horror legyen...igazi fosatos túlélő horror!
4.
Dízel
#1: Abszolút! Más mint az első volt de ettől még nem rosszabb. Az első inkább volt túlélő horror. Nehéz volt nagyon, ez meg inkább story centrikus több akcióval.
3.
Codehook1337
#1: Az elso parasabb volt nekem, de a 2 viszont kicsit jobban tetszett.
2.
Darksiders84
#1: Naná sőt így hogy ismered nehogy kihagyd. Grafikailag nincs a legszebbek között de hangulatban és úgy az egész nagyon egyben van.
1.
Ramirezx
Az elő részt tetszett még ps3on. Mit gondoltok, érdemes kipróbálni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...