Rendezőt kapott az Attack on Titan-film

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 30.
  • Cooltúra
Link másolása
A Variety értesülései szerint az Az című Stephen King-regény adaptációjáért felelős Andy Muschietti dirigálhatja le az Attack on Titan-mozit. Ez lesz a rendezőúr harmadik filmje a Warner Bros. égisze alatt.

A tavalyi év legjobb horrorjának rendezője, Andy Muschietti dirigálhatja le a népszerű anime, manga és videojáték filmadaptációját, az Attack on Titant. Az alapsztorit mindenki ismeri: egy maroknyi tinédzser megpróbálja megvédeni a városát az óriásoktól, akik szívesen falatoznak az ártatlan polgárok húsából.

Az alapanyagot Hajime Isayama írta és rajzolta - ez a második legnépszerűbb manga Japánban 2018 első felében, érhető, hogy Hollywood is felfigyelt rá. 2015-ben egyébként már készült egy felejthető élőszereplős változat a Toho Pictures jóvoltából.

Az Attack on Titan Muschietti harmadik filmje lesz az Warner Bros. Pictures égisze alatt a két Az után. A horror második felvonása 2019 szeptemberében kerül a mozikba.

5.
5.
adamsfamily
#1: Tavasszal jön a folytatása a 3. szezonnak.De 12. rész legvégén ki is írták.
4.
4.
Mortis
#2: Nem volt nagy eresztès a manga sem sokáig, de mióta behoztak egy nagy fordulatot, sokkal èrdekesebb. Viszont az anime adaptációból már a 2. szezont se nèztem meg.
2.
2.
Heldengeist
#1: Az anime sem hozott ki semmi figyelemreméltót belőle, állítólag a japán élőszereplős adaptáció is elég szar lett, a játék már ránézésre is gány, úgyhogy vagy minden eddigi adaptációs próbálkozás el van rontva, vagy a manga is hulladék. Ha ehhez hozzá vesszük, hogy az animék/mangák hollywoodi adaptációi egyébként sem erősek, illetve ez az IP pont nem is alkalmas rá, a film jóformán esélytelen.
1.
1.
Dresa
Így túl a 3. Évadon ( nem úgy volt h 24 részes lesz??) nem igazán tudom elképzelni h mit lehetne ebből az alapanyagból kihozni 1,5-2 órában..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...