December elején jön a Command & Conquer: Rivals

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 31.
  • Megjelenés
Link másolása
Bár a tősgyökeres C&C-fanok farkast kiáltottak a széria mobilos folytatása láttán, bizonyára vannak olyan játékosok is, akiket érdekelni fog a Command & Conquer: Rivals. Az EA megerősítette a napra pontos megjelenési dátumot.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Command & Conquer: Rivals december 4-én landol iOS-en és Androidon. A kiadó abban reménykedik, hogy mobileszközökön is egy erős kompetitív frencsájzzá válik a sorozat, számos közösségi versennyel és rendszeres bajnokságokkal.

A Rivals Champions már a premier napján elérhető lesz, voltaképp ez a már említett kompetitív multi, ami iránt nagy e-sportos reményeket táplál az EA. Külön kiemelték a fejlett partnerkeresőt is, amely hozzánk hasonló képességű partnereket rak be ellenfélnek.

Ha előregisztrálsz a játékra, a megjelenés napján ingame jutalmakat kapsz.

7.
7.
abydos
Várunk mindenkit a magyar C&C discordon: https://discord.gg/qhmeDMw

Tudunk segíteni bármiben, az elindulásban, tanácsokkal, tippekkel, csatlakozhattok is a szövetséghez. Egy-két tag már versenyeken gondolkodik :)
6.
6.
Cooper911
#2: Hogyhogy ki játszik mobilon? Pl: Castle Clash 147 millió felhasználó.
Szerinted egy kiadó egy felfele száguldó platformra fejleszt vagy PCre fejleszt egy halott műfajt? (RTS)
Mondom ezt úgy hogy a C&C generals nagy kedvencem volt és a C&C legtöbb részét végigtoltam és örülnék egy normális folytatásnak.
4.
4.
shatterhand
#2: Semmilyen jatékkal nem játszom mobilon,de az E3on nekem bejött ez.
2.
2.
Dízel
#1: Ki a szarom játszik egyaltalán mobilon? igénytelen hülyeség. Ilyet pc-re kéne fejleszteni, jó kis bázisépítgetős stratégiat.
1.
1.
kastorhun
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...